zo 12 januari – 14.30 – Familievoorstelling – DJT de Reus – 'Huismuis' – Plaatsbewijzen beschikbaar

Share

Huismuis op zoek naar een nieuw leven.
In Huismuis door DJT de Reus besluit Dingeman de Huismuis zijn saaie leven te veranderen.
Op een dag denkt Dingeman de Huismuis: Wat een saai leven heb ik eigenlijk……Weet je wat! Vandaag ga ik het helemaal anders doen! En Dingeman vertrekt, op zoek naar een nieuw huis, nieuwe vrienden, naar een nieuw leven. Maar zo gemakkelijk is dat niet.
De rat is wel aardig, maar die woont in het riool, dat stinkt heel erg. De goudvis wil wel vrienden worden, maar Dingeman kan zijn adem niet zo lang inhouden. De haas slaapt gewoon onder de blote hemel, dat is verschrikkelijk ongezellig.Ook loert overal gevaar. De uil houdt erg van muizen, maar dan om op te eten. De lieve oude mensendame heeft een muizenval gezet en dan is daar natuurlijk die spinsnorrende lapjeskat.
Gelukkig ontmoet hij het muizenmeisje van zijn dromen. Samen gaan ze wonen in een holletje in de bumper van een toeristenbus, precies onder het nummerbord.

‘Huismuis’ is een muzikale poppentheatervoorstelling en wordt gespeeld door twee poppenspeelsters, die zelf ook meespelen en zingen in prachtige kostuums, met mooie poppen en dito decors. Een snoepje voor oog én oor.
Source: Theater Landgraaf

About redactie

limburgeropuit2012
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.