za 22 maart – 21.00 – Wereldmuziek – Afrikaanse Rootsnight – & Roots eetcafé – Plaatsbewijzen beschikbaar

Share

Ook in 2014 organiseert de Stichting Wereldmuziek in Limburg, in samenwerking met Theater Landgraaf, een Afrikaanse Avond. De formule van de Stichting Wereldmuziek is even eenvoudig als succesvol: een gevarieerde avond creëren die de sfeer van het Afrikaanse continent ademt.

Een spetterend concert met Afrikaanse muziek vormt de hoofdmoot. Voorafgaand aan het concert kunt u genieten van Afrikaanse gerechten. De geuren van de gebruikte spijzen hangen nog vaag in het sfeervolle Theater Landgraaf, als de Afrikaanse band het podium betreedt. De muzikanten, vaak begeleid door professionele dansers en acrobaten, zorgen ervoor dat het publiek niet stil kan staan. En na afloop kunt u heerlijk verder swingen op natuurlijk … Afrikaanse muziek met dj Rik Dejalle, Le professeur d’ambiance.

Wilt u op de hoogte gehouden worden over de invulling van deze en andere Rootsnights, raadpleeg dan te zijner tijd onze website www.theaterlandgraaf.nl of www.swil.nl. Klik op onderstaande knop voor een bezoek aan de website van SWIL.
Source: Theater Landgraaf

About redactie

limburgeropuit2012
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.