vr 06 december – 20.00 – Totaaltheater – Jack Vinders & Clara Zoerbier – 'Clara's Kriskrensjer' – Plaatsbewijzen beschikbaar

Share

Clara Zoerbier kruipt uit haar schulp, verkent de wereld buiten Bleijerheide–Centrum. Ze komt in aanraking met voor haar vreemde gewoontes, andere culturen. In de tussentijd blijft ze wel leiding geven aan haar “pensioen Clara”: broeinest van personages van allerlei pluimage.
Een geheel nieuwe voorstelling met veel Clara Zoerbier en Jack Vinders, humor en zang, lach en traan, nadenkend en bezinnend, maar vooral lach.
Hoe zal Clara het redden in haar Zumba–groepje? En hoeveel welgemeende goede raad zal buurvrouw ’t Hongs Billa geven? Waarom komt meneer pastoor op bezoek? En sinds wanneer bakt Clara KrisKrensjer: wordt dat smullen? Heeft Clara de wens om naar het klooster te gaan? En is die sneeuwman wel een man?
En zingt u graag, dan mag u meezingen in de nieuwe kerstpotpourri!
Sjtiemmoeng, lachsalvo’s, sfeer en bezinning zijn de ingrediënten van haar KrisKrensjer.

Komt u kijken? Clara nodigt u van harte uit: voor Kerstmis zal ze u het ultieme kerstgevoel mee naar huis geven.Aangevuld met tips om van Kerst de mooiste tijd te maken van het jaar!

Volle zalen, toeschouwers die huilen van het lachen, en die een ongelooflijke stilte produceren op de stille momenten.

Clara’s ware kerstverhaal is op Vimeo en YouTube inmiddels 75.000 keer bekeken. Vorig jaar 2 keer een uitverkochte zaal, maar Clara zet graag een stoeltje klaar voor U!
Er is altijd plaats in de herberg van Clara, ze laat niemand in de kou staan…
Source: Theater Landgraaf

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.