Deel dit:
Share

Townhouse Design Hotel & Spa ligt in de historische stad Maastricht en is bekroond met het milieucertificaat Planet Care. Dit unieke designhotel beschikt over gratis WiFi, een restaurant en een lounge waarin moderne elementen worden gecombineerd met een vintage stijl. De Markt vind je op 900 meter afstand.

De kamers met airconditioning van Townhouse Hotel Maastricht zijn ingericht met lichte kleuren en unieke meubels. Ze hebben ook ultramoderne voorzieningen, zoals op afstand bedienbare gordijnen en een flatscreen-tv met kabelzenders. Het hotel biedt wellnessfaciliteiten, een ‘microfitnessruimte’ met optionele extra’s zoals verwenpakketten, en de mogelijkheid om een vissenkom in de kamer te hebben.

Het centraal station van Maastricht ligt op 200 meter van het hotel. Het beroemde Vrijthof is te voet in 10 minuten te bereiken. Tijdens uw verblijf kunt u een fiets huren voor tochten door de omgeving.

Bij aankomst wordt bij de receptie een mok met warme zelfgemaakte soep aangeboden. De lounge is voorzien van comfortabele stoelen en een open haard. De ontbijtzaal heeft lange houten tafels waar je elke ochtend samen kunt ontbijten.

Meer informatie en reserveren

Spread the word. Share this post!