Deel dit:
Share

Door onder meer palmbomen, bamboe en surfzeilen ademt het gehele binnencomplex een heerlijke subtropische sfeer uit. De uitdagende wildwaterbaan is een wildstromende rivier die alleen geschikt is voor de geoefende zwemmer. Beleef deze spanning en sensatie van de kolkende watermassa met spannende kreken en geweldige jetstreamers, want deze zorgen voor een fantastisch avontuur.

In het 25-meter bad kun je heerlijk zwemmen, het water heeft een constante temperatuur van 30 graden Celsius. Ieder uur zorgt de Maxawave (golfslag) ervoor dat je kunt genieten van de deining van de golven.

Lekker glijden
Lekker glijden op de familieglijbaan. Dit is een rustige glijbaan geschikt voor het hele gezin. Ook is er een superlange glijbaan van maar liefst 92 meter. Je begint binnen, gaat naar buiten en vervolgens weer naar binnen. Laat je verrassen door deze pikzwarte glijbaan met verrassende licht- en lasereffecten.

Peuter junglebad
In het weelderig groen junglebad kunnen baby’s, peuters en kleuters veel plezier beleven. Er zijn allerlei waterspuitende dieren en er is een uitdagend bamboehutje met glijbaan. Spetteren en veel zwemplezier samen met de olifant, krokodil, slang en vele andere jungledieren. Aangrenzend is een rookvrij terras waarop ook diverse boxen en een aankleedtafel ter beschikking staat.
De stromingskreek is ook geschikt voor het hele gezin. Laat je heerlijk meevoeren in het stromende water.

Piratenspeelschip
En als de kinderen moe zijn van al dat zwemmen dan is er een Piratenspeelschip. De nieuwste attractie bestaat uit een 15 meter lang Piratenspeelschip waarop de kinderen kunnen klimmen en klauteren. Vinden ze de geheime gang? Ook zijn er leuke spellen, echte vissen en worden er films in de schatkist getoond, …. en buiten is een schateiland te bewonderen.

Heerlijk relaxen
Bij Mosaqua in Gulpen kunt u ook heerlijk relaxen in het bubbelbad of de stoomcabine. Onder de comfortabele solaria kunt u lekker wegdromen, terwijl u een gezond kleurtje krijgt en bent u moe van dit alles rust dan lekker uit op een van onze horecaterrassen genietend van een broodje, snack, ijs of een drankje.

Grote rustige ligweide

De grote rustige ligweide strekt zich uit over de flanken van de Gulpenerberg. Jong en oud kan genieten van maar liefst 5 buitenbaden. Er zijn enkele kleine baby-, peuter-, en kleuterbaden en een mooi 50-meterbad. In dit 50-meterbad komen 2  superglijbanen uit, een familiebaan en een speedslide.
Kinderen kunnen genieten van diverse speeltoestellen, zowel in het water als op de ligweide.
Daarnaast kan iedereen naar hartelust voet-, volley- of basketballen. Het buitencomplex leent zich uitstekend voor een heerlijk dagje ontspannen voor het hele gezin.

Piratenfeestjes
Met een kinderarrangement bij Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua te Gulpen zit u bij elk weertype altijd goed! Lekker eten en drinken, altijd subtropisch weer, veel speel- en waterplezier en tenslotte een leuke verrassing zorgen voor een onvergetelijke dag.

Feest op maat
Heeft u een verjaardag of een ander feestje te vieren? Een feest of partij in een subtropische ambiance slaagt altijd. Mosaqua organiseert het hele spectrum: van kinderfeestjes, disco’s, tot en met de op maat gemaakte bedrijfsevenementen of personeelsfeesten.

Vanaf 9 mei 2022 gaan wij nieuwe openingstijden hanteren:

DAGTICKET (binnen- en buitenbad)
Maandag t/m zondag van 10 tot 18 uur (buitenbad is alleen geopend bij goed weer)

AVONDTICKET (binnenbad)
Maandag t/m vrijdag van 19 tot 21.30 uur
– Wij sluiten dagelijks om 18.00 uur.
– Van maandag t/m vrijdagavond gaat alleen het binnenbad weer open van 19 tot 21.30 uur.
– Op vrijdagavond is disco zwemmen van 19 tot 21.30 uur.

Tickets zijn vanaf 9 mei alleen nog bij de kassa te koop. Reserveren is vanaf 9 mei niet meer mogelijk.
Gekochte tickets zijn voor zowel het binnenbad als voor het buitenbad (alleen bij goed weer) te
gebruiken en u kunt gewoon van binnenbad naar buitenbad en terug.

Spread the word. Share this post!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *