Deel dit:
Share

Ons circuit is 614 meter lang en is gelegen in het prachtige Selzerbeekdal, een schilderachtige omgeving. Snelle, lange bochten afgewisseld met een haarspeldbocht en een natuurlijk hoogteverschil zorgen voor een maximum aan spanning en spektakel.

Outdoor Karting Vaals beschikt naast 16 supersnelle karts voor volwassenen, ook over minikarts speciaal voor kinderen. Hierin kan al vanaf 7 jaar op een veilige manier gekart worden.

Tevens beschikt Outdoor Karting Vaals over een Duo-kart (2 persoonskart), geschikt voor mindervalide mensen. Voor kinderen die nog niet zelf durven te rijden of net te klein zijn is dit kart ook een ideale uitkomst!

Arrangementen
Karten is bij uitstek een geschikte activiteit voor grotere groepen. Wij bieden diverse arrangementen aan, die u naar wens kunt uitbreiden met o.a. hand- en kruisboogschieten, lunch en BBQ.

Graag maken wij voor u een arrangement op maat, geheel naar eigen wens. De mogelijkheden zijn oneindig.

Bij reservering van een kinder-, vrijgezellen- of bedrijfsfeest kunt u kosteloos gebruik maken van onze gezellige blokhut.

Bent u dus op zoek naar spanning, sport en sensatie? Kom dan naar Outdoor Karting Vaals, de enige outdoor kartbaan in Limburg!

Voor meer informatie zie onze website: www.kartingvaals.nl

Spread the word. Share this post!