Selecteer de tekst voor spraak (Nederlands).
Deel dit:
Share

Fun & Entertainment Center Sevenum is tot nader bericht gesloten!

Mattel Play! Sevenum
Mattel Play! Sevenum is de meest unieke binnenspeeltuin van Nederland. Na Liverpool en Dubai is Mattel Play! Sevenum de 3e vestiging ter wereld én de enige in de Benelux.
Meer informatie

The Portal Lasergame
Ga met je lasergun in de aanslag de strijd aan met vrienden, familie of collega’s in The Portal Lasergame! Sluip door de nauwe gangen van onze in blacklight verlichte lasergame arena. Verplaats je van de begane grond naar de bovenverdieping of verschuil je daartussenin. Laat je niet afleiden door de toffe licht- en geluidseffecten, kies de beste strategie en wie weet wordt jij de nummer 1 met de meeste hits.
Meer informatie

The Portal Action House
The Portal Action House bestaat uit een freerunningbaan, tal van uitdagende trampolines en een spectaculaire pumptrack. In deze verborgen gamewereld gaan sneltoetsen en joystick moves je niet verder helpen: alleen met je eigen stunts zet je een persoonlijke highscore neer!
Meer informatie

ABC Restaurant Sevenum
Een bezoek aan ABC Restaurant Sevenum is voor iedereen een feestje! Met 11 restaurants onder één dak gaat zowel de visliefhebber als de BBQ-king, de zoetekauw, sushi-lover en de vegetariër voldaan naar huis. Voor één all-in prijs geniet het hele gezelschap 2 of 3 uur lang van een heerlijk diner.
Meer informatie

FEC Bar & Balls
FEC Bar & Balls is de plek voor elk moment van de dag! Geniet van een verfrissend drankje, heerlijke lunch of een kop koffie met gebak. Of sluit je avond af onder het genot van een speciaal biertje of lekker glaasje wijn.
Ook als sportliefhebber kom je hier aan je trekken! Je kunt hier live eredivisie wedstrijden en andere grote sportevenementen zoals de Tour de France, het EK & WK voetbal en de Olympische Spelen bekijken.
Meer informatie

Spread the word. Share this post!