Deel dit:
Share

Ben je een échte Formule 1 fan en wil je Max Verstappen of Nyck de Vries aanmoedigen? Corendon biedt in samenwerking met Stip Reizen een spectaculair programma aan voor verschillende Formule 1 reizen van 2023. Zo zullen er reizen worden georganiseerd naar Bahrein, Barcelona, Brazilië en Abu Dhabi. Daar wil je toch bij zijn!

Circuitkaarten zijn altijd inbegrepen
Voor alle Formule 1 reizen is standaard toegang tot het circuit inbegrepen. Er worden hierin regelmatig upgrades aangeboden naar bijvoorbeeld hoger gelegen stoelen op de tribune, of een upgrade van staanplaatsen naar zitplaatsen. Zo is er voor ieder wat wils!

Exclusieve Oranje Tribune
De tribunes bieden een geweldig uitzicht op het circuit, waarbij je samen met alle andere fans Max en Nyck optimaal kan aanmoedigen. Laten we de tribunes gezamenlijk oranje kleuren!

Op een aantal circuits verzorgen Corendon en Stip Reizen het entertainment in de zogenaamde Oranje Fanzone. Met name in Abu Dhabi is dit een plek waar je jouw Formule 1 ervaring compleet maakt door in deze exclusieve fanzone te komen feesten. Hier treden verschillende Nederlandse dj’s op, zodat jij MAXimaal kunt genieten tijdens het raceweekend.

Orange Get-Together Party
Voor een aantal Formule 1 reizen worden de populaire Orange Get-Together feesten georganiseerd. Dit zijn grootse Nederlandse feestjes volledig in oranje sferen. Vier samen exclusief met je medereizigers een mooi feest om het raceweekend in te luiden.

Boek nu jouw Formule 1 reis en verzeker jezelf van een ervaring om nooit te vergeten!

Bekijk de wedstrijden en boek!

Spread the word. Share this post!