Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zanggroep Young Forever zingt bij De Pelen

17 september @ 13:30 - 16:30

Deel dit:
Share

Op zondag 17 september staat zanggroep Young Forever op het Peelpodium van Buitencentrum De Pelen. Er zijn twee optredens; om 13.30 en 15.00 uur. Het buitencentrum van Staatsbosbeheer bevindt zich bij de ingang van het Nationaal Park De Groote Peel, een prachtig natuurgebied waar je, voor of na de voorstelling, heerlijk kunt wandelen.

Samen zingen houdt eeuwig jong!
Zanggroep Young Forever is een enthousiaste groep vrouwen en mannen uit Nederweert Eind die geniet van hun gezamenlijke passie: zingen! Dat doen ze inmiddels al 28 jaar en er is een breed repertoire opgebouwd met ontroerende ballads, swingende songs, kerstmuziek, pittige popnummers en sfeermuziek. Young Forever zingt in het Nederlands, Engelstalig en ook in het Limburgs dialect. Ze schrijven soms ook eigen teksten op bestaande melodieën. Young Forever staat onder leiding van dirigente Ilse Geelen en de muzikale begeleiding is in handen van toetsenist/accordeonist Nico Milczarek.

De optredens vinden plaats in het overdekte Amfitheater van buitencentrum De Pelen. Er zijn twee voorstellingen; om 13.30 en 15.00 uur. Deelname is een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan de organisatie van het Peelpodium. Voor meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium

Voor of na een optreden lekker wandelen in De Groote Peel
Buitencentrum De Pelen ligt aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel. Voor of na een optreden kan je dus een wandeling maken in dit unieke natuurgebied. Er zijn drie uitgezette wandelroutes die allemaal starten bij het buitencentrum. Kijk op de website of informeer bij de balie van Staatsbosbeheer naar de mogelijkheden.

Gegevens

Datum:
17 september
Tijd:
13:30 - 16:30
Evenement Categorieën:
, , , , ,

Locatie

Buitencentrum De Pelen
Moostdijk 15
Ospel, Limburg Nederland
+ Google Maps