Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week tegen Eenzaamheid: buurtdiner bij Resto VanHarte

30 september @ 17:30 - 21:30

Selecteer de tekst voor spraak (Nederlands).
Deel dit:
Share

Van 29 september tot en met 6 oktober vindt de Week tegen Eenzaamheid plaats, een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Tijdens deze week brengen sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en Albert Heijn mensen met elkaar in verbinding aan de eettafel.

Op zo’n vijftig locaties door het hele land organiseren zij samen gezellige ontmoetingsdiners voor de buurt, waarbij Albert Heijn de boodschappen voor de diners sponsort. In Maastricht vindt het diner plaats op vrijdag 30 september bij ’T Trefcentrum op Wittevrouwenveld, Edisonstraat 4. Inwoners van regio Maastricht die houden van lekker eten en nieuwe mensen willen leren kennen, kunnen zich aanmelden voor een diner via www.restovanharte.nl.

Medewerkers Albert Heijn nodigen klanten uit voor diners
Tijdens de Week tegen Eenzaamheid nodigt Albert Heijn klanten uit om gezellig te komen eten bij Resto VanHarte. Dit gebeurt via advertenties in de landelijke dagbladen, in het Albert Heijn magazine Allerhande en in de winkel door middel van posters. Elke winkel deelt daarnaast een aantal dinerbonnen uit om mensen met gevoelens van eenzaamheid uit te nodigen om een keer gratis te komen mee-eten bij Resto VanHarte.

Iedereen is van harte welkom
Iedereen is van harte welkom om mee te eten of om mee te helpen tijdens het Resto VanHarte diner. Het start om 18.00 uur en de inloop is vanaf 17.30 uur. De bijdrage voor het diner is zeven euro. Reserveren is verplicht. Dit kan via www.restovanharte.nl of via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur).

Gegevens

Datum:
30 september
Tijd:
17:30 - 21:30
Evenement Categorieën:
, , , , ,