Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Volle maanwandeling in Nationaal Park De Maasduinen

3 februari @ 20:00 - 22:00

Gratis
Deel dit:
Share

Op vrijdag 3 februari start om 20.00 uur een spannende avondexcursie vanaf Activiteitencentrum De Zevenboom, Kapelstraat 71 te Afferden.

De excursie duurt ongeveer 2 uur en deelname is gratis. Zorg voor warme kleding en goed schoeisel. Aanmelden is verplicht voor deze excursie [vol=vol] via www.limburgs-landschap.nl/kalender.

In de avonduren van vrijdag 3 feruari kunnen belangstellenden met een gids het schemerbos betreden. Ruiken, voelen en genieten van de rust in het nachtelijke bos, wandelen over een donkere, stille heide. De excursie zal ook het Quin bij nacht laten zien. De natuurgidsen gaan met de wandelaars op zoek naar tekenen van leven in het nachtelijke Bergerbos.  

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Foto: Peter Thönnissen

Gegevens

Datum:
3 februari
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , , , ,

Locatie

Activiteitencentrum De Zevenboom
Kapelstraat 71
Afferden, Limburg Nederland
+ Google Maps