Laden Evenementen

« Alle Evenementen

TITANIC de musical

23 maart - 2 juli

Deel dit:
Share

Met meer dan 800 voorstellingen op Broadway behoort TITANIC de musical tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium. 25 jaar na de première van Titanic op Broadway komt de musicalhit en winnaar van Tony Awards voor Beste Musical terug naar Nederland. Een meeslepend verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast (o.a. René van Kooten, Richard Spijkers en Mariska van Kolck) is het komende seizoen nog te zien in Maastricht en Venlo. 

Het verhaal
10 april 1912. Het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld vertrekt uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water.

Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.  In deze grootse musicalproductie met live-orkest beleeft u de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld. De musical met muziek en liedteksten van Maury Yeston en een script van Peter Stone won vijf Tony Awards (waaronder de awards voor beste musical en beste muziek) en een Drama Desk Award.

Theater aan het Vrijthof (Maastricht)
Speelperiode: 28 juni t/m 2 juli 2023 (diverse tijden)
Website: http://www.tahv.nl/titanic

De Maaspoort Theater & Events (Venlo)
Speelperiode: 23 t/m 27 maart 2023 (diverse tijden)
Website: https://www.maaspoort.nl/programma/titanic/23-03-2022-20-15/

Gegevens

Begin:
23 maart
Einde:
2 juli
Evenement Categorieën:
, , , , , , ,