Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Stadsfestival Aan de Waterkant keert terug

28 juli @ 08:00 - 7 augustus @ 17:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 08:00 on zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, repeating indefinitely

Selecteer de tekst voor spraak (Nederlands).
Deel dit:
Share

Aankomend weekend is het terrein van stadsfestival Aan de Waterkant in Venlo het decor voor de Nightwatch Eredivisie Beach. Bezoekers aan de Lage Loswal kunnen genieten van een sterk deelnemersveld waarbij de Nederlandse top aanwezig is. Gedurende het hele weekend is het gratis toegankelijk terrasgedeelte van het festival, The Compound, geopend. De betaalde concerten gaan donderdag 28 juli van start.

Het is de eerste keer dat de Nightwatch Eredivisie Beach wordt georganiseerd in Venlo. Stadsfestival Aan de Waterkant is door de beach sfeer, horeca en catering de perfecte plaats om het centercourt van de Eredivisie neer te leggen. The Compound is geheel gratis voor bezoekers en lokaal talent verzorgt het programma.

Officiële start Aan de Waterkant
Aankomend weekend is alleen nog The Compound geopend. Het officiële programma start donderdag 28 juli. Onder andere MEAU, Karsu, Guido Weijers en Minsekinder betreden het podium in Venlo. De jongere doelgroep wordt bediend met Bamboo, F.E.E.S.T. en Airwalk Outdoor Trance Events en de allerkleinsten kunnen aanschuiven bij Pim & Pom.

De ticketverkoop voor alle concerten, theatervoorstellingen en clubavonden loopt via www.aan-de-waterkant.nl. Tickets worden per event verkocht. Het festival vindt plaats tussen 28 juli en 7 augustus.

Line-up Aan de Waterkant
Donderdag 28 juli  Minsekinder + Sef Derkx & Jos Deenen
Vrijdag 29 juli  MEAU
Zaterdag 30 juli  Bamboo
Zondag 31 juli  Pim & Pom
Zondag 31 juli  Karsu
Donderdag 4 augustus  Guido Weijers
Vrijdag 5 augustus  F.E.E.S.T.
Zaterdag 6 augustus  Airwalk Outdoor Festival
Zondag 7 augustus  De Beuzelband
Zondag 7 augustus  Top2000 Summer Edition

Voor De Maaspoort en Grenswerk is ’t Bat een hele logische plek voor een samenwerking.  Op een steenworp afstand van beide podia is het een ideale plek voor een reeks openlucht concerten- en voorstellingen bij een ondergaande zomerzon. Net zoals vorig jaar is er ook weer een gratis toegankelijk terrasgedeelte waar tevens diverse lokale artiesten zullen optreden. Het festival vindt plaats tussen 28 juli en 7 augustus.

Aan de Waterkant is een samenwerking tussen poppodium Grenswerk en De Maaspoort Theater & Events en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Venlo en Fonds Podiumkunsten.

Meer info: www.aan-de-waterkant.nl

Gegevens

Begin:
28 juli @ 08:00
Einde:
7 augustus @ 17:00
Evenement Categorieën:
, , , , ,