Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spring 2023

26 mei - 29 mei

Deel dit:
Share

Tijdens de Pinksterdagen van vrijdag 26 mei t/m maandag 29 organiseert Jo Koopman ter gelegenheid van zijn zeventigste verjaardag een vierdaags muziekevenement met de naam Spring 2023. Het festival wordt georganiseerd in samenwerking met poptempel de muziekgieterij en vindt plaats in de muziekzalen en op het buitenterrein aan de Boschstraat 5 in Maastricht.

Programma
Op vrijdag 26 mei opent het festival met Spring Puur Oranje. Een muzikaal programma van 13.00 uur tot 1.00 uur met de beste nationale artiesten waaronder Waylon, Mart Hoogkamer, Og3ne, maar ook de Limburgers John Tana en Frans Theunisz.  Muziek met een hoog meezinggehalte.

Op zaterdag 27 mei gaat het programma verder met Spring Urban. Een dag met de beste Hip Hop, Rap, Raggae, Soul & Ska-artiesten. Het programma start wederom om 13.00 uur en met een keur aan bekende acts. Zo zal de formatie Broederliefde, naast Jayh en Brainpower optreden. Kortom: muziek waarop je niet stil kunt blijven staan.

Vanaf zondag 28 mei volgen twee dagen Spring Blues. Er klinkt naast Blues ook Rock, Americana en Country op de diverse podia. Vanaf 13.00 uur zie en hoor je o.a. Absolutely Floyd, Phil Bee & Jan Akkerman en Imperial Crowns. Het Blues Maastricht Rock Passions-gevoel van de voorbije jaren komt weer terug en op maandag 29 mei wordt er nog een schepje bovenop gedaan. Vanaf 13.00 uur treden dan o.a. Samantha Fish, Dan Patlansky en Wild Romance op.

Spring Festival Maastricht, een muziekfeest met voor elk wat wils. Van Puur Oranje en Urban tot Blues. Je kunt tickets bestellen voor één dag maar ook een passe-partout. Voor meer informatie en tickets kijk op: https://www.bluesmaastricht.nl/programma/.

Gegevens

Begin:
26 mei
Einde:
29 mei
Evenement Categorieën:
, , , , ,

Locatie

Muziekgieterij
Boschstraat 5
Maastricht, Limburg 6211 AS Nederland
+ Google Maps