Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Reintje en haar Voskes, een begrip op het Peelpodium

2 oktober

Selecteer de tekst voor spraak (Nederlands).
Deel dit:
Share

De laatste voorstelling dit jaar op het Peelpodium van buitencentrum De Pelen is op zondag 2 oktober met optredens van Reintje en haar Voskes. Ze spelen al tien jaar op het Peelpodium en Reintje en haar Voskes mag zich dus met recht de ‘huisband’ van de ‘huiskamer van de Peel’ noemen.

Al tien jaar op het Peelpodium
Reintje en haar Voskes is een band die met veel enthousiasme kinderliedjes speelt voor kinderen, ouders en opa’s en oma’s. Hun eerste optreden in de Peel was in 2010 op een Streekfestival en sinds 2012 zijn ze vast onderdeel van het ‘Peelpodium’, dat dit jaar alweer voor de 10de keer wordt georganiseerd!

Reintje en haar Voskes bestaat uit louter Nederweerter muzikanten, te weten Anouk ofwel Reintje op zang, Voske Cyrill op gitaar, Voske Danny op percussie en Voske Ilse op de bas.
Reintje en haar Voskes spelen en zingen vol overgave liedjes uit het repertoire van Dirk Scheele, Jeroen Schipper, Kleintje Kaf, Kapitein Winokio, Cowboy Billy Boem en soms een bekend nummer met een eigen tekst. 

Op zondag 2 oktober speelt deze ‘huisband’ de laatste voorstelling van dit seizoen in het overdekte Amfitheater van het buitencentrum. Zij verzorgen 2 voorstellingen: de eerste start om 13.30 uur en de tweede om 15.00 uur. Meezingen van het publiek is daarbij niet alleen gewenst, het is zelfs een voorwaarde om de voorstelling bij te mogen wonen. Entree is een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan het Peelpodium. Meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium

Gegevens

Datum:
2 oktober
Evenement Categorieën:
, , , , ,

Locatie

Buitencentrum De Pelen
Moostdijk 15
Ospel, Limburg Nederland
+ Google Maps