Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Peelpodium met Pinksteren bij De Pelen

28 mei - 29 mei

Deel dit:
Share

Tijdens het Pinksterweekend is er weer gezellige muziek op het Peelpodium van buitencentrum De Pelen. Met op zondag 28 mei een optreden van Tuloa en op maandag 29 mei de Brabantse zanggroep Toffel Vier. Dat wordt weer genieten! Het buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt aan de Moostdijk 15 te Ospel.

Welkom op het Peelpodium Tuloa!
Tuloa betekent welkom. En Tuloa klinkt als ‘we doen mer wa’. En dat klopt eigenlijk ook. De band speelt muzieknummers die passen bij uiteenlopende muziekstijlen, zoals pop, folk, country en wereldmuziek. Het repertoire bestaat uit niet al te bekende liedjes in de Engelse, Nederlandse, Franse en Spaanse taal. Tuloa bestaat uit drie muzikale dames; Angela van Brussel, speelt gitaar en zingt, Cecile Snijders, speelt accordeon en zingt en Rianne Joosten, speelt contrabas en zingt. Wat hun samen heeft gebracht is de lol van het samen muziek maken. En dat willen ze graag ook overbrengen op hun publiek. 

Brabantse meezingers door Toffel Vier
Toffel Vier is een zanggroep met mannen uit Asten die, zoals ze het zelf omschrijven, gewoon heel graag zingen. Ze geven regelmatig optredens; vooral in Oost Brabant, maar soms steken ze ook de provinciegrens naar Limburg over. Hun repertoire bestaat uit Brabantse en oud Nederlandse meezingnummers en een paar anderstalige liederen. Ook zelf geschreven nummers komen voorbij. Ze worden begeleid door een accordeonist en een drummer. Zanggroep Toffel Vier is een goede bekende van het Peelpodium. Ze treden er al jaren en met veel plezier op. Een aanrader voor iedereen die van gezellig muziek houdt!

De optredens van Tuloa en Toffer Vier vinden plaats in het overdekte Amfitheater van buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospel. Er zijn telkens twee voorstellingen; om 13.30 en 15.00 uur. Deelname is een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan de organisatie van het Peelpodium.

De komende maanden is er nog meer muziek op het Peelpodium. Het programma van juni: zondag 4 juni: Jee & Vee, zondag 18 juni: Flinthill Souvenirs en zondag 25 juni: Zanggroep Tössedoôr. Voor meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium

Gegevens

Begin:
28 mei
Einde:
29 mei
Evenement Categorieën:
, , , , ,

Locatie

Buitencentrum De Pelen
Moostdijk 15
Ospel, Limburg Nederland
+ Google Maps