Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Optreden zanggroep Timeless op het Peelpodium

11 september

Selecteer de tekst voor spraak (Nederlands).
Deel dit:
Share

Op zondag 11 september kan je ‘tijdloos’ genieten bij buitencentrum De Pelen. Met om 13.30 en 15.00 uur optredens van Zanggroep Timeless in het overdekte Amfitheater. Het buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

Tijdloze popsongs
Het Peelpodium bij buitencentrum De Pelen biedt muziek door en voor de Streek. Op zondag 11 september speelt en zingt Zanggroep Timeless uit Someren-Eind. Timeless bestaat uit 29 enthousiaste zangeressen en wordt geleid door dirigent Henk Baetsen uit Nederweert. Hun repertoire is divers, een mix van toen en nu, voornamelijk popsongs. Van Duncan Laurence tot Pink; alles komt voorbij. Veel van hun liedjes zijn regelmatig te horen op de radio want ze houden hun repertoire up to date.

De voorstellingen op het Peelpodium zijn voor iedereen toegankelijk. Reserveren is niet mogelijk en vol = vol, dus wees op tijd! Entree is een vrijwillige bijdrage. Uw gulle gift komt ten goede aan de muzikanten en aan de organisatie van het Peelpodium. Voor meer informatie kijk op: www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium  

Nog meer muziek op het Peelpodium
Het programma voor de komende weken is, zondag 18 september Young Forever, vrijdag 23 september (avondvoorstelling) Sakkerdju en op zondag 25 september Pinky Toe. De laatste voorstelling is op zondag 2 oktober met een optreden van Reintje & haar Voskes. 

Gegevens

Datum:
11 september
Evenement Categorieën:
, , , , ,

Locatie

Buitencentrum De Pelen
Moostdijk 15
Ospel, Limburg Nederland
+ Google Maps