Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Optreden Sakkerdju bij buitencentrum De Pelen

23 september @ 20:00 - 22:00

Selecteer de tekst voor spraak (Nederlands).
Deel dit:
Share

Op vrijdag 23 september om 20.00 uur is er een optreden van ‘Sakkerdju’ in het buitencentrum De Pelen. Deze ‘Peelse band’ speelt onder andere traditionele muziek in het dialect en Peelnummers. Let op: kaartjes via de website van Staatsbosbeheer!

Muziek met een Peelsausje in De Pelen
Sakkerdju is een band met vijf leden, allen afkomstig uit de Peelstreek. Ze hebben allemaal een muzikaal verleden. Naast eigen nummers, die vaak te maken hebben met de Peel, spelen ze ook oude troubadourachtige nummers, levensliederen, traditionals en Ierse songs/ ballades, maar ook Nederlandstalig werk. Hierbij worden de accordeon, gitaar, trom en bas als basis gebruikt, met wisselende ondersteuning van doedelzak, mondharmonica en percussie-instrumenten. De muziek is  krachtig en aanstekelijk. Gezelligheid troef dus!

Het optreden van Sakkerdju vindt plaats in de Peelkiosk van het buitencentrum en start om 20.00 uur. Entree is € 5,- per persoon en online reserveren noodzakelijk via: www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium Let op: er is een beperkt aantal kaartjes beschikbaar en vol = vol!   

Voor de voorstelling lekker wandelen in De Groote Peel
Buitencentrum De Pelen ligt aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel. Voor de voorstelling kun je dus een wandeling maken in dit unieke natuurgebied. De zon gaat onder rond 19.40 uur en met een beetje geluk ben je getuige van een prachtige zonsondergang. Er zijn drie uitgezette wandelroutes waarvan er ook één (2 km) geschikt is voor rolstoelen. Kijk voor meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/depelen

Foto: ©Sakkerdju

Gegevens

Datum:
23 september
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
, , , , ,

Locatie

Buitencentrum De Pelen
Moostdijk 15
Ospel, Limburg Nederland
+ Google Maps