Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Optreden Pinky toe en Reintje & haar Voskes bij De Pelen

25 september @ 13:30 - 16:00

Selecteer de tekst voor spraak (Nederlands).
Deel dit:
Share

Het Peelpodiumseizoen zit er bijna op dit jaar! Helaas, maar… er nog een paar superleuke optredens om van te genieten. Met op zondag 25 september het muzikale duo ‘Pinky Toe’ en op zondag 2 oktober optredens van Reintje & haar Voskes. Muziek voor groot en klein dus in het overdekte Amfitheater van buitencentrum De Pelen.

Pinky Toe voor het eerst op het Peelpodium!
Het afgelopen jaar zijn er weer veel muziek- en theatervoorstellingen geweest op het Peelpodium van buitencentrum De Pelen. De muzikanten die in het Amfitehater optreden zijn allemaal uit de directe omgeving van De Pelen en het aanbod is zeer divers. Van koor tot singer-songwriters, van coverband tot kindertheater; er is voor elk wat wils. De ‘formule’ muziek en wandelen blijkt een groot succes, want honderden mensen hebben al kunnen genieten van de geweldige sfeer en gezelligheid op het Peelpodium van De Groote Peel.

Veel muzikanten hebben al vaker opgetreden en ze komen elk jaar graag terug. Maar er zijn ook ‘nieuwkomers’ die ervoor zorgen dat het aanbod verrassend blijft. Op zondag 25 september maakt ‘Pinky Toe’ hun debuut. Dit semi akoestisch duo bestaat uit Silvia Coenen en Noud Staaks en ze komen resp. uit Nederweert en Neer. Met zang, gitaar en percussie brengen ze een divers repertoire aan covers van de jaren ’70 tot nu. Met nummer van Neil Young, Ilse de Lange, Melissa Etheridge, Ed Sheeran, Anouk, Racoon en zelfs Johnny Cash!

Reintje & haar Voskes, al 10 jaar op het Peelpodium!
Op zondag 2 oktober is er dan toch echt de laatste voorstelling op het Peelpodium dit jaar. Met een groep die zeker geen nieuwkomer is! De vrolijke Kinderband Reintje & haar Voskes speelt zelfs 10 jaar op het Peelpodium! Je zou Reintje dus de ‘huisband’ van De Pelen kunnen noemen. De Nederweerter muzikanten van Reintje spelen en zingen vol overgave liedjes uit het repertoire van Urbanus, Dirk Scheele en Cowboy Billy Boem.  Meezingen van het publiek is daarbij niet alleen gewenst, het is zelfs een voorwaarde om de voorstelling bij de mogen wonen. Ook voor ouders!

De optredens van Pinky Toe op 25 september en van Reintje & haar Voskes op 2 oktober zijn 2x op een middag; om 13.30 en 15.00 uur in het overdekte Amfitheater van het buitencentrum. Entree is een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan het Peelpodium. Meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium

Gegevens

Datum:
25 september
Tijd:
13:30 - 16:00
Evenement Categorieën:
, , , , , ,

Locatie

Buitencentrum De Pelen
Moostdijk 15
Ospel, Limburg Nederland
+ Google Maps