Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Dag Residentie Emma Landgraaf

24 september @ 12:00 - 16:00

Deel dit:
Share

Residentie Emma in Landgraaf opent op zondag 24 september haar deuren tijdens een Open Dag van 12.00 – 16.00 uur. Deze open dag biedt een uitstekende gelegenheid voor geïnteresseerde toekomstige bewoners, mantelzorgers en buurtbewoners om een kijkje te komen nemen. De medewerkers van zorgorganisatie Nobama Care vertellen u graag meer over alle faciliteiten en voordelen van het wonen in het nieuwe woon-zorgcomplex en over de hoogwaardige zorgdiensten die worden geleverd.

Tijdens de Open Dag is er de mogelijkheid om persoonlijk rondgeleid te worden door het zorgpersoneel. Daarnaast zijn er verschillende medewerkers aanwezig om inzicht te geven in het brede scala aan zorgdiensten en voorzieningen die Residentie Emma biedt. Nobama Care laat graag zien hoe zij de hoogste kwaliteit van leven én aandacht voor de bewoners waarborgt.

Woon-zorglocatie Nieuwenhagen
Residentie Emma, gelegen op de hoek van de Emmastraat en de Prins Bernhardstraat in Nieuwenhagen, is een modern woon-zorgcomplex. Hier biedt Nobama Care 24 ruime zorgstudio´s voor ouderen die behoefte hebben aan 24-uurszorg en nog 9 luxe aanleun-service appartementen waar ouderen zelfstandig kunnen wonen en een beroep kunnen doen op zorg op maat. Bewoners genieten van privacy, maar kunnen desgewenst ook meedoen aan gemeenschappelijke activiteiten, afhankelijk van hun individuele behoeften en voorkeuren.

Zorgorganisatie Nobama Care
Nobama Care is een toonaangevende zorgverlener die bekend staat om hun uitstekende zorgdiensten en een persoonlijke benadering. Met een team van hoogopgeleide zorgprofessionals streven zij ernaar om de gezondheid en het welzijn van de bewoners te bevorderen. Hun deskundige zorgteams zijn 24/7 beschikbaar en bieden ondersteuning op maat.

Van harte welkom
De Open Dag van Residentie Emma vindt plaats op zondag 24 september van 12.00 tot 16.00 uur. Komt gerust langs als u geïnteresseerd bent in de woonzorgfaciliteiten en zorgdiensten van Nobama Care. Of u nu op zoek bent naar zorg voor uzelf, een familielid of een vriend, deze dag biedt een uitstekende gelegenheid om de mogelijkheden te ontdekken en al uw vragen te stellen. Aanmelden is niet nodig

Residentie Emma verwelkomt begin oktober haar eerste bewoners. 

Gegevens

Datum:
24 september
Tijd:
12:00 - 16:00
Evenement Categorieën:
, , , , , ,