Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Lions Rolstoeltocht 2022

22 juni @ 18:00

Selecteer de tekst voor spraak (Nederlands).
Deel dit:
Share

Op woensdag 22 juni organiseert Atletiek Leudal de Rolstoeltocht 2022, dit jaar voor de 16e keer. Mochten de weersomstandigheden slecht zijn, dan kunnen we uitwijken naar woensdag 29 juni.

Nadat we 6 jaar met veel plezier de naam van Kwekerij Meuter aan onze tocht hebben mogen koppelen, kunnen we u nu met trots onze nieuwe hoofdsponsor voorstellen, namelijk de Lions Club. 

We starten om 18.00 uur met de wandeling vanaf het plein bij Penders Voetzorg in het centrum van Heythuysen. Van daaruit gaat het naar het buitengebied, waar we uiteindelijk bij Fruitbedrijf Heijnen een stop inlassen. Tijdens deze pauze wordt aan iedereen een hapje en drankje aangeboden. Evenals onderweg kan daar genoten worden van vrolijke muziek.
Na de pauze gaat de wandeling verder en eindigt uiteindelijk weer op het plein bij Penders Voetzorg. Daar zal nog een korte afsluiting zijn.

Heeft u interesse om deel te nemen aan dit mooie evenement, dan kunt u zich telefonisch aanmelden bij Els Lemmen. Tel. 0475-493765.
Woont u in een zorgcentrum, dan kunt u zich daar opgeven. De kosten zijn € 5 per deelnemer. Vrijwilligers wandelen gratis mee. Met een rollator meewandelen is niet mogelijk.

Meer informatie treft u aan op: https://www.atletiekleudal.nl/vierdaagse/rolstoeltocht/

Gegevens

Datum:
22 juni
Tijd:
18:00
Evenement Categorieën:
, , , , , ,