Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Leudal Wandelvierdaagse 2023

22 mei - 26 mei

Deel dit:
Share

De populaire Leudal Wandelvierdaagse komt er weer aan van 22 t/m 26 mei 2023 (woensdag 24 mei is een rustdag)!

Wil je genieten van prachtige routes door een schitterend natuurgebied, doe dan mee met deze vierdaagse, georganiseerd door Atletiek Leudal. Onze routemakers hebben weer allerlei leuke paadjes ontdekt en verwerkt in mooie wandelingen.  Deze routes zijn volledig bewegwijzerd en variëren van 5 km, 7,5 km, 10 km en 12,5 km.  

De vertrektijd is elke avond tussen 18.00 en 19.30 uur (12,5 km uiterlijk 19.00 uur). De eerste drie wandelavonden kun je starten en finishen bij Boscafé  De Busjop. Op vrijdag zijn vertrek en aankomst op het plein bij Penders Voetzorg in het centrum van Heythuysen. Onderweg word je getrakteerd op iets lekkers bij de stempelpost, waar ook de meewandelende viervoeters niet worden vergeten. Op het vrolijk versierde plein in het centrum van Heythuysen worden aan de meeste wandelaars tijdens de slotavond de welverdiende medailles uitgereikt en sluit Atletiek Leudal deze wandelweek af met muziek, loterij, attracties voor de jeugd en veel gezelligheid.

Fantastisch nieuws dit jaar is, dat wij mede dankzij Hermans Makelaars,
alle kinderen t/m 12 jaar een GRATIS weekkaart kunnen aanbieden,
mits zij zich vooraf digitaal hebben ingeschreven!

We hebben vanaf dit jaar een eigen nieuwe website www.leudalwandelvierdaagse.nl en daar kun je heel makkelijk digitaal voorinschrijven. Ook vind je er alle informatie over tarieven, parkeren, loterij, foto’s, etc.  Verder houden wij je via de website of onze Facebookpagina op de hoogte van allerlei nieuwtjes en weetjes over de vierdaagse.

Heb je je vóór maandag 15 mei 2023 online ingeschreven, dan kun je je deelnemerskaart al afhalen op donderdag 18 mei, vrijdag 19 mei en zaterdag 20 mei 2023 bij Penders Schoenen, Dorpstraat 1 te Heythuysen. Zo kun je de eerste wandelavond om 18.00 uur gelijk van start! Lukt dit vooraf ophalen niet, dan krijgt je jouw wandelkaart bij het begin van de vierdaagse, evenals degenen die zich vanaf maandag 15 mei t/m zaterdag 20 mei 2023 nog online hebben ingeschreven.

Natuurlijk kun je elke dag na–inschrijven. En kun je niet vier dagen deelnemen? Dan is er de mogelijkheid om één, twee of drie dagen mee te wandelen. Voor groepen vanaf 15 personen is een aantrekkelijke korting.

Meer informatie dus op www.leudalwandelvierdaagse.nl

Startplaats:  Boscafé De Busjop, Busschopsweg 9, 6093 AA Heythuysen

Gegevens

Begin:
22 mei
Einde:
26 mei
Evenement Categorieën:
, , , , ,

Locatie

Boscafé de Busjop
Busschopsweg 9
Heythuysen, 6093 AA
+ Google Maps