Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Knaltibal Festival

15 juli @ 08:00 - 17:00

Deel dit:
Share

Nadat de eerste editie van Knaltibal Festival in Heerlen uitverkocht raakte kunnen liefhebbers van verkleedpartijen én zomerse temperaturen hun hart ophalen. Knaltibal maakt de tweede buiteneditie én volledige line-up bekend. Knaltibal zet hoog in met niemand minder dan headliner Snollebollekes (ook wel bekend als Rob Kemps) op 15 juli 2023 in het Douvenrader Park (de oude voetbalvelden van Weltania) te Heerlen.

Hooggeëerde artiesten
De organisatie maakt op 19 februari 2023 de volledige line-up bekend met headliners als Snollebollekes, Beppie Kraft, Big Benny, Frequencerz, Immer Hansi, John Tana, Mental Theo, Natte Visstick, Outsiders, Sjaak, Danny Pouwels, Frans Theunisz en Marleen Rutten. Ook biedt de organisatie een podium aan lokaal talent. Zo maken de lokale talenten B-Four, Danny2d, DJ Marco, DJ Marvin, DJ Nicky, Fenomeno, Gil-T en Nachtvlinders hun opkomst op de diverse podia.

Organisatie pakt groot uit
“Met het strikken van headliner Snollebollekes, ook wel bekend als Rob Kemps, zetten we hoog in. De feestact uit Best is er klaar voor om op 15 juli heel Heerlen van links naar rechts te laten bewegen.” Aldus Kenny Mordang (organisator Knaltibal Festival). Verder zullen er drie area’s zijn met verschillende soorten muziekstijlen, bijpassende artiesten, diverse foodtrucks, een speciaalbierenplein, XXL spellen en optredens van lokale verenigingen/clubs.

Carnaval in het hartje van de zomer
Dát is de insteek van Knaltibal Festival: één groot verkleedfeest in het hartje van de zomer! Het evenement staat voor álles wat met feest te maken heeft. Dit past de organisatie dan ook toe in alle aspecten van het evenement, van leveranciers t/m artiesten.

Zestienplussers welkom
Jongeren tussen de leeftijd van zestien en zeventien vallen dikwijls tussen wal en schip, daarom heeft de organisatie besloten de minimumleeftijd van zestien jaar te hanteren. “We vinden een eerste kennismaking met festivals voor deze doelgroep, in een veilige omgeving, enorm belangrijk. Vanuit die passie zijn we ooit beginnen met het organiseren met evenementen en dit zetten we dan ook graag voort. We richten ons veiligheidsplan evenals protocollen dan ook speciaal in op deze doelgroep.” Aldus Kenny Mordang (organisator Knaltibal Festival).

Deelname verenigingsleven
Mordang roept lokale verenigingen en clubs op om zich aan te melden voor deelname aan Knaltibal Festival. “Ter versterking van de sociale cohesie roepen we verenigingen en clubs op om deel te nemen aan Knaltibal Festival. Deelname is mogelijk vanuit cultureel en creatief oogpunt, ook is het mogelijk om mee te werken en zodoende de clubkas te spekken.” Aanmelden kan via www.knaltibal.nl/outdoor.

Schappelijke entreeprijs
“Ook, en vooral in deze tijden van inflatie, vinden we het van belang om een schappelijke entreeprijs te rekenen. Daarom hebben we ervoor gekozen om te werken met verschillende ticketfases” aldus Kenny Mordang (organisator Knaltibal Festival).
De eerste tickets zijn vanaf 28 februari om 19:00 te koop voor 9,99 via www.knaltibal.nl/tickets.

Locatie

Douvenrader Park
Heerlen, Limburg 6411 RZ Nederland + Google Maps