Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Kindertheatershows bij buitencentrum De Pelen

1 mei

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 8 mei 2022 at 00:00

Selecteer de tekst voor spraak (Nederlands).
Deel dit:
Share

Op zondag 1 en op zondag 8 mei zijn er Kindertheatershows bij buitencentrum De Pelen! De Theaterkist speelt de voorstelling ‘een toetje van eigen deeg voor August’. Een grappige en knoeierige voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar. Dat wordt  genieten! Zin in? Lees dan snel verder… 

Theatermaker August Greene was al eerder met de ‘Theaterkist’ te gast bij buitencentrum De Pelen. Dit jaar is hij wederom van de partij. In de meivakantie en in de zomervakantie.  Met twee verschillende voorstellingen!

Een toetje van eigen deeg voor August
Tante Juliëtte heeft Havazate Groenhout 1799, het huis van de familie Greene, verlaten om een schoolvriendin van vroeger op te gaan zoeken. Dit betekend voor August Greene dat hij enkele taakjes in huis voor zijn rekening krijgt. Maar daar heeft August eigenlijk niet zo zin in. Het enige wat op zijn takenlijst staat wat wél leuk is, is het bakken van taarten, gebak en toetjes voor het feest volgende week. Dan bestaat het dorpje Driepoort waar August woont 300 jaar! Vrolijk en gezellig gaat August in zijn provisorische keuken flink aan beslag… uh, aan de slag.

Hou bezem, handveger en blik maar paraat bij deze grappige, knoeierige kindertheatershow van de Theaterkist met theatermaker August Greene in de hoofdrol. Beleef samen met deze grappige bakker in spe een gezellig avontuur! Bak, zing en dans maar vrolijk mee.

Er zijn op 1 en 8 mei telkens 2 voorstellingen; om 13.30 en 15.00 uur. Kaartjes kosten € 4,- voor volwassenen en € 2,50 per kind. Reserveren is noodzakelijk en kan online via: www.staatsbosbeheer.nl/pelenkindertheater  

Op zondag 1 en 8 mei geen tijd? Geen nood. De Theaterkist komt in de zomervakantie ook naar De Pelen. Met een andere voorstelling. Kijk snel op de website, want beide voorstellingen kan je al reserveren. 

Foto: © De Theaterkist

Locatie

Buitencentrum De Pelen
Moostdijk 15
Ospel, Limburg Nederland