Laden Evenementen

Herfststemming

2 oktober @ 10:00 - 12:00

Selecteer de tekst voor spraak (Nederlands).
Deel dit:
Share

Op zondag 2 oktober om 10.00 uur vindt er vanaf de Voort een wandeling plaats welke start vanaf de parkeerplaats op de Kruizing Bongveldweg en Voortbeekstraat, 5943 AB in Lomm.

De excursie is gratis zal circa 2 uur duren. Denk aan stevig schoeisel. In verband met coronamatregelen is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, verplicht aanmelden voor deze excursie [vol=vol] via www.limburgs-landschap.nl/kalender.

In de herfst is het heerlijk om het bos in te gaan. Het is het seizoen waarbij bomen en struiken hun bladgroen laten verkleuren wat een prachtig kleurenpalet met zich meebrengt. Het is dan ook een mooi seizoen om de schoenen stevig vast te strikken en er op uit te gaan. 
De Ravenvennen herbergen een grote verscheidenheid aan naald-, loof- en broekbos welke afgewisseld worden met vochtige heide en vennen. Ook de typische Maasduinen ontbreken niet in dit gebied. De grote afwisseling en het herfstseizoen laat de wandelaars genieten van een bijzondere excursie waarbij Maasduinengids tekst en uitleg geven.

Foto: Het Limburgs Landschap, Harry Bussink

Gegevens

Datum:
2 oktober
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorieën:
, , , , ,