Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Gluren bij de Buren

3 juli @ 13:00 - 18:00

Selecteer de tekst voor spraak (Nederlands).
Deel dit:
Share

Op 3 juli vindt Gluren bij de Buren in meerdere steden plaats in Limburg. Tijdens dit festival vinden er bij alle deelnemende hosts verspreid door heel Venlo, Maastricht en Roermond optredens plaats in huiskamers en tuinen.

Gluren bij de Buren is het festival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. Zijn de optredens in de tuin? Dan zijn de tuinstoelen het nieuwe rode pluche, en het terras de balletvloer. Enthousiaste Limburgers stellen hun huiskamer of tuin open voor een act en voor publiek uit de buurt.

Aan elke deelnemende locatie wordt één act gekoppeld die zondagmiddag drie keer 30 minuten op vaste tijden optreedt. Bezoekers kunnen een route uitstippelen en van locatie naar locatie hoppen.
Tot en met 22 mei kan iedereen zich aanmelden om deel te nemen. Alle wijken doen mee. Gluren bij de Buren biedt plaats aan amateurpodiumkunstenaars uit Venlo, Maastricht, Roermond en omgeving. Denk hierbij aan dans, theater, muziek, poëzie en nog veel meer!

Aanmelden is mogelijk tot en met 22 mei via www.glurenbijdeburen.nl

Gluren bij de Buren wordt georganiseerd door Stichting de Bühne.

Datum: zondag 3 juli 2022
Tijden: 13:00 – 18:00 uur
Entree: Pay what you can

Gluren bij de Buren 2022 vindt plaats in Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Assen, Baarn, Bloemendaal, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Emmen, Haarlem, Harderwijk, Helmond, Hilversum, Huissen, Leiden, Maastricht, Nieuwegein, Nijkerk, Nissewaard, Roermond, Sittard-Geleen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Wageningen, Woerden, Zaanstad, Zeist, Zutphen en Zwolle.