Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fotografiewandeling vanaf buitencentrum De Pelen

14 september @ 14:00 - 16:30

Selecteer de tekst voor spraak (Nederlands).
Deel dit:
Share

Staatsbosbeheer biedt op woensdag 14 september een fotografiewandeling in het Nationaal Park De Groote Peel. Tijdens een korte excursie krijg je informatie over het gebied én fotografietips. De excursie wordt begeleid door een Peelgids en start om 14.00 uur bij het buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

Wandel, geniet en fotografeer!
Een wandeling door Nationaal Park de Groote Peel is een geweldige ervaring! In elk seizoen en bij alle weersomstandigheden biedt dit hoogveengebied prachtige beelden: water, spiegelingen, wind en wolken en begroeiing, geven een veelheid aan vormen, structuren en kleuren. Om deze ervaring vast te houden en vast te leggen ga je fotograferen tijdens de wandeling. Onderweg leert een Peelgids je blik op de natuur te verscherpen en zodoende de mooiste plaatjes te schieten. Je leert het beter waarnemen van kleuren en structuren, lichtval en diepte en brengt de opgedane kennis meteen in de praktijk en maakt foto’s van wat je tegen komt. En dat verschilt natuurlijk per seizoen. De route is twee kilometer lang en verhard, dus ook geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en rolstoelers.

De fotografiewandeling start om 14.00 en duurt tot 16.30 uur. Deelname kost € 10,- per persoon inclusief een kopje koffie/thee na afloop. Reserveren is noodzakelijk en kan online via: www.staatsbosbeheer.nl/fotografiewandelingpelen Let op: deze workshop richt zich op de kijk op de natuur, en niet over het technische gedeelte van het omgaan met je camera.

Foto: @ Marijke Vaes-Schroën | Staatsbosbeheer 

Locatie

Buitencentrum De Pelen
Moostdijk 15
Ospel, Limburg Nederland
+ Google Maps