Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Expositie ‘Vastelaovend in Limburg’

3 februari - 10 maart

Deel dit:
Share

Speciaal voor de Vastelaovend zijn dit jaar alle originele schilderijen van de kunstposter ‘Vastelaovend in Limburg’ te bezichtigen in een expositie. Dompel je in deze expositie onder in 18 jaar aan carnaval met de werken van onder andere Jack Poels, Toon Hermans en natuurlijk ook de kunstenaar van de poster van dit jaar, Frank Wagtmans. De expositie is tot en met 10 maart te bezoeken in de entreehal van het Gouvernement aan de Maas.

De kunstposter is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een traditie. Sinds 2006 maakt elk jaar een andere kunstenaar de poster, die vervolgens door de hele provincie verspreid wordt. Dompel je in deze expositie onder in 18 jaar aan carnaval met de werken van onder andere Jack Poels, Toon Hermans en natuurlijk ook de kunstenaar van de poster van dit jaar, Frank Wagtmans. Graffiti, edelstenen en werken van wel twee meter groot. De kunstenaars hebben de afgelopen jaren flink uitgepakt.

De originele werken van de kunstposters staan tentoongesteld in de entreehal van het Gouvernement aan de Maas in Maastricht. Deze expositie is tot en met 10 maart gratis te bezichtigen tijdens kantooruren.

Gegevens

Begin:
3 februari
Einde:
10 maart
Evenement Categorieën:
, , , , ,

Locatie

Gouvernement aan de Maas
Limburglaan 10
Maastricht, Limburg 6229 GA Nederland
+ Google Maps