Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Excursie Nationaal Park De Maasduinen

21 mei @ 10:00 - 12:00

Gratis
Deel dit:
Share

Op zondag 21 mei om 10.00 uur vindt er in Nationaal Park De Maasduinen een gratis excursie plaats. De wandeling start vanaf Ontvangstlocatie Jachthut op den Hamer, Twistedenerweg 2, 5856 CK, Wellerlooi. Denk aan stevige wandelschoenen.  Aanmelden voor deze 2 uur durende excursie is niet nodig.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Het voorjaar is begonnen! De lentekriebels kruipen bij zowel mens als natuur in het rond. Wanneer wij graag naar buiten gaan om de voorjaarslucht op te snuiven, schieten de eerste bloemen alweer uit de grond. Ook dieren zijn in opperbeste stemming. Vogels beginnen met zingen en het is aan alle kanten te merken dat iedereen zin heeft in de lente. Tijdens deze excursie zal de Maasduinengids uitleg geven over de natuur en het gebied.  

Foto: Stichting het Limburgs Landschap, Henk Heijligers

Gegevens

Datum:
21 mei
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , , , ,

Locatie

Jachthut op den Hamer
Twistedenerweg 2
Wellerlooi, Limburg Nederland
+ Google Maps