Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Europese finale van NHL tijdens GG22 DreamHack Sports

4 mei - 5 mei

Selecteer de tekst voor spraak (Nederlands).
Deel dit:
Share

The National Hockey League (NHL) organiseert haar allereerste Europese esports evenement – The NHL GWC European Championship – tijdens GG22 DreamHack Sports op 4 en 5 juni in MECC Maastricht. In de NHL® Gaming World Championship™ strijden dit jaar in het vijfde seizoen, ’s werelds 22 beste EA SPORTS™ NHL® spelers voor de kampioenstrofee, prijzengeld en in game bragging rights in de World of Chel. 

Gamers hebben de mogelijkheid om op vier verschillende consoles de Console Finals te spelen, Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4 of PlayStation 5.

Dit seizoen hebben spelers de kans om via de regionale Europese kwalificatiewedstrijden de Online Open Play rijen te passeren en zich direct te plaatsen voor de EU Console Final. De pre-toernooi kwalificatiewedstrijden vinden online plaats in de volgende weekenden: 19-20 maart voor de regio’s Finland, Noorwegen, Denemarken en Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en 26-27 maart voor Tsjechië, Slowakije, Zweden en Groot-Brittannië en Ierland.

Het Europees kampioenschap is een knock-out strijd tussen de winnaar en de runner up van elk van de European Console Finals (8 spelers in totaal) waarbij één tegen één gespeeld wordt, de beste van drie series wint en de verliezer direct geëlimineerd wordt. 

Behoudt Erik ‘ENCEKI’ Tammenpää (Finland) zijn titel als de 2022 NHL GWC European Champion of neemt een van de kwalificanten de trofee en het prijzengeld mee naar huis? Beleef het live mee tijdens GG22 DreamHack Sports op 4 en 5 juni in MECC Maastricht. 

Ticketverkoop
Tot 1 april zijn Early Bird tickets voor een gereduceerd tarief verkrijgbaar. Naast tickets die toegang geven tot één van de twee festivaldagen, zijn ook weekendtickets te verkrijgen. Tickets zijn te koop via ggdreamhacksports.com

GG22 DreamHack Sports
GG22 DreamHack Sports gaat over esports op het hoogste niveau, fair play en lekker gamen met vrienden. Het evenement biedt een festivalomgeving met verschillende sport- en gamingactiviteiten gericht op het respectvol omgaan met teamgenoten, tegenstanders en overige bezoekers. GG22 moet een onvergetelijke indruk achterlaten door bezoekers van jong en oud een ultieme gaming- en festivalbeleving te bieden. 

Gegevens

Begin:
4 mei
Einde:
5 mei
Evenement Categorieën:
, , , ,

Locatie

MECC Maastricht
Forum 100
Maastricht, Limburg 6229 GV Nederland
Telefoon:
043 383 8383
Bekijk de site van Locatie