Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Elfia Fair

17 september @ 10:00 - 18:00

Selecteer de tekst voor spraak (Nederlands).
Deel dit:
Share

Bezoekers komen op 17 en 18 september 2022 in schitterende kostuums naar Kasteeltuinen Arcen, waar ze hun prachtige creaties aan het publiek tonen.

You’ll never dream alone. Dat is het uitgangspunt van Elfia. Samen dromen, samen creëren. Voorbij de grenzen van de verbeelding. Binnen een kader van respect voor elkaar en alleen beperkt door de grenzen van je eigen creativiteit, laten wij dromen uitkomen en bieden wij een platform voor oprechte bewondering en verwondering.

De fundamenten van Elfia worden in 1994 gelegd door broer en zus Stefan en Helena met de opening van een kleine game- en boekenwinkel in Delft: de Elf Fantasy Shop. Diverse winkels en een eigen Magazine volgen, uiteindelijk resulterend in een totaal nieuw en uniek festivalconcept dat in 2001 wordt gelanceerd (en sindsdien veelvuldig gekopieerd): de Elf Fantasy Fair.

Samen met een steeds groter wordende familie van enthousiaste vrijwilligers wordt deze Fair vervolgens jaarlijks georganiseerd, om bezoekers door middel van onder andere het maken (en dragen) van kostuums, tekeningen, schilderijen, muziek, fotografie, body art en voertuigen uiting te laten geven aan hun dromen. In 2013 gaat men verder onder de naam Elfia™, met een voorjaarseditie bij kasteel Haarzuilens (Utrecht) en een herfsteditie in Arcen (Limburg).

Voor meer informatie kunt u terecht op www.elfia.com.

Gegevens

Datum:
17 september
Tijd:
10:00 - 18:00
Evenement Categorieën:
, , , , ,

Locatie

Kasteeltuinen Arcen
Lingsforterweg 26
Arcen, Limburg 5944 BE Nederland
+ Google Maps