Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Boerderijdag in Sprookjesbos Valkenburg

6 augustus

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 6 augustus 2022 at 00:00

Selecteer de tekst voor spraak (Nederlands).
Deel dit:
Share

In het themagebied Farm Valley hebben de kluskabouters van het Sprookjesbos in Valkenburg de afgelopen tijd niet stil gezeten. Zo zijn er verschillende decorelementen verschenen om nog meer beleving toe te voegen. Daarnaast is het bestaande boerderij gebouw opgeknapt en is het gehele gebied voorzien van vrolijke muziek.

Om het themagebied extra in het zonnetje te zetten wordt er op zaterdag 23 juli in het Zuid Limburgse familiepark een boerderij dag georganiseerd. Biba Boerderij, het kinderprogramma dat bekend is van TV en YouTube komt naar Sprookjesbos Valkenburg om een spetterend optreden te verzorgen. Tevens kunnen kinderen kennis maken met de bekende karakters tijdens een tweetal meet & greet momenten. Het optreden staat gepland om 13 uur.

Naast Biba Boerderij zijn er deze dag nog meer leuke activiteiten georganiseerd in het familiepark, die geïnspireerd zijn op het boerderij leven. Assistent-parkmanager Barry Herings adviseert vooraf het programma te bekijken én op tijd de bijbehorende tickets te reserveren via www.sprookjesbos.nl om teleurstelling te voorkomen.

Sprookjesbos Valkenburg in de zomer
Ook met warme dagen is het aangenaam vertoeven in het familiepretpark. Aangezien het gelegen is in een bos, zijn er altijd voldoende schaduwrijke plekjes te vinden. Bovendien zijn er onlangs extra waterpompen geïnstalleerd bij de waterspeelplaats om de dansende waterfonteinen extra kracht bij te zetten. Vergeet dus zeker je badkleding niet…

Maar er is meer. Sprookjesbos Valkenburg beschikt sinds vorig jaar over een 7D bioscoop. In een bioscoopzaal die is uitgerust met een heerlijke airconditioner geniet je van de leukste filmpjes. Laat je keer op keer verassen door de verschillende effecten en bewegende stoelen.

In de weekenden kun je bovendien de groeve onder het park bezoeken. In deze groeve heerst een constante temperatuur van ongeveer 14 °C. Onder de noemer Cavern Quest daal je samen met ridder Sid af in de mergelgroeve om alle aanwijzingen die Magius heeft achter gelaten te ontrafelen.

Ook leuk tijdens de warme dagen zijn de Kidsescaperooms Wonderland en Toverschool. Unieke spelkamers voor groepen kinderen van 6 tot 9 en 9 tot 12 jaar oud. Per groep van maximaal 7 kinderen en een begeleider wordt de volledig geklimatiseerde mysterieuze spelkamer geopend en heb je maximaal een uur de tijd om te ontsnappen. Kidsescape Valkenburg is los van het pretpark 7 dagen per week te reserveren. 

Kaartjes voor Sprookjesbos Valkenburg kunnen ter plekke aan de dagkassa gekocht worden, maar ook reserveren op www.sprookjesbos.nl via de knop ‘Koop hier uw tickets’ is mogelijk. Voor de Kidsescaperooms wordt vooraf reserveren sterk aangeraden. In juli en augustus is het familiepark dagelijks geopend. Biba Boerderij is er dus op 23 juli en 6 augustus is er een meet-and-greet met Bing!

Locatie

Sprookjesbos Valkenburg
Sibbergrubbe 2A
Valkenburg aan de Geul, Limburg Nederland
+ Google Maps