Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

44ste Nacht van Gulpen op 18 en 19 juni

18 juni - 19 juni

Selecteer de tekst voor spraak (Nederlands).
Deel dit:
Share

Langeafstandswandelaars opgelet! Op 18 en 19 juni kun je je wandelschoenen weer ‘onderbinden’ en ‘s nachts 70 kilometer dwars door het Heuvelland wandelen tijdens de 44ste editie van de wandelklassieker De Nacht van Gulpen. Na twee jaar afwezigheid staan in dat weekend tevens de 9e Neubourg tocht (35 km) en de 5e Mini Nacht (7,5 km) op het programma.

Trainingstochten
Ook dit jaar kunnen deelnemers vooraf wennen aan het wandeltempo (ongeveer 5,5 km/uur) en aan het wandelen in groepsverband. Speciaal hiervoor worden er weer trainingstochten georganiseerd. De volgende trainingstocht van 40 kilometer staat gepland op zondag 8 mei. We starten om 07.00 uur vanaf de Markt in het centrum van Gulpen en vooraf inschrijven is niet nodig (kosten deelname slechts €1,- p.p.). Op de website vindt je de overige data.

Patricia Savelberg, organisatie Nacht van Gulpen: “Er wordt tijdens de trainingstochten in groepsverband gelopen met een tempo van ongeveer 5,5 km per uur en dit tempo wordt door baanleiders aangegeven. Hoewel iedereen voor eigen risico mee loopt is de groep wel beveiligd door motorrijders en verkeersregelaars, net als tijdens De Nacht van Gulpen. We hopen weer op vele honderden wandelliefhebbers die deze fenomenale tocht door het holst van de nacht mee willen beleven”.

Online inschrijven kan tot en met 15 juni
Het inschrijven en betalen gaat voortaan gemakkelijk en snel via het nieuwe, gemoderniseerde inschrijfsysteem. Je kunt zelfs meteen je ticket printen! Schrijf je in via www.nachtvangulpen.nl of via de Facebook pagina. Online inschrijven kan tot en met 15 juni en deelnemers die voor 15 mei inschrijven en betalen ontvangen korting.
Inschrijven kan uiteraard ook op de dag zelf in Gemeenschapshuis ’t Gulperhoes in Gulpen.

Gegevens

Begin:
18 juni
Einde:
19 juni
Evenement Categorieën:
, , , , ,