Laden Evenementen

« Alle Evenementen

10e editie Bloesem2Daagse

22 april - 23 april

Deel dit:
Share

Na een succesvolle Bloesem2Daagse in 2022 met bijna 2.800 wandelaars zijn inmiddels de voorbereidingen gestart voor de 10e editie van de Bloesem2Daagse. Wij gaan hiervan een speciale editie maken met een Limburgse lekkernij voor iedere wandelaar die via de voorinschrijving voor beide dagen inschrijft. Ook willen wij zorgen voor een muzikale omlijsting en nog enkele extra zaken die op dit moment nog in de voorbereidende fase zitten.

Start- en finishlocatie is ook in 2023 zaal Amicitia in Banholt. En zeker net zo belangrijk is de catering, zowel onderweg op de rustplaatsen als in zaal Amicitia. Tegen vriendelijke prijzen zijn o.a. koffie, thee, frisdrank, broodjes, soep en uiteraard vlaai verkrijgbaar.

Natuurlijk zijn de wandelingen op beide dagen weer het belangrijkste!

Op zaterdag gaat de route van de 8 km. vanuit Banholt richting Reijmerstok. De route van de overige afstanden (14, 21, 28 en 42 km.) gaat richting Eckelrade via het Savelsbos naar Cadier en Keer. Daarna richting Bemelen (met onderweg mooie uitzichten) en dan terug naar Banholt.

Op zondag gaan alle routes vanuit Banholt richting Noorbeek, vervolgens via de Voerstreek (België) naar Slenaken, Mechelen en Epen en vervolgens weer terug naar Banholt.

Ook de jeugd van 6 – 14 jaar wordt niet vergeten; de 5e BOEMtocht staat op zondag op het programma met onderweg leuke opdrachten.

Alle informatie is te vinden op onze website; www.wandelverenigingvilt.nl!

Gegevens

Begin:
22 april
Einde:
23 april
Evenement Categorieën:
, , , , , ,

Locatie

Amicitia
Bredeweg 25
Banholt, Limburg Nederland
+ Google Maps