Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

100 jaar St.Callistus Terwinselen

25 juni - 26 juni

Deel dit:
Share

2022 is een feestelijk jaar voor Muziekvereniging St.Callistus uit Terwinselen: het is 100 jaar geleden dat de harmonie werd opgericht.

Nog altijd maakt de harmonie een belangrijk deel uit van het sociale leven “óp d’r Sjtaat”. Bij alles wat er zoal te vieren valt in Terwinselen geeft de vereniging acte de présence. St.Callistus is een kerkelijke muziekvereniging dus het spreekt vanzelf dat ook bij de grote kerkelijke activiteiten de harmonie haar steentje bijdraagt.

In het weekend van 25 en 26 juni 2022 wordt speciale aandacht aan dit jubileum besteed.

Op zaterdag 25 juni om 19.30 uur vindt het grote Jubileum Tuinconcert plaats.
Enkele bekende solisten zullen hieraan hun medewerking verlenen: Imke Heitzer, Pascal Pittie en Maurice Kersten. Samen met dirigent Ferry Logister en de muzikanten van de harmonie belooft het in de prachtige ambiance van de Botanische Tuin een onvergetelijke avond te worden.
Entree: € 12,50.
NB. Bij slecht weer vindt het concert plaats in de naastgelegen parochiekerk.

Op zondag 26 juni van 10.00 – 17.00 uur vindt ‘Kunst in de Tuin’ plaats. Dit kunst- en muziekevenement dat al 25 jaar lang door St. Callistus wordt georganiseerd is intussen een begrip onder de kunstmarkten.
Wandel door de mooie tuin, bewonder de kunst van zo’n 50 geselecteerde kunstenaars en geniet van de optredens van Accordeonverening Accordia, Touche Manouche Gipsy Swing, Slide Dans, Koninklijk Heerlens Mannenkoor St. Pancratius en koninklijke Harmonie St. Philomena Chevremont. Ook dit jaar zal onze ‘Kunst in de Tuin’ weer een lust voor oog en oor zijn.
Entree: € 5,00

www.kunstindetuin.com  /  www.facebook.com/kunstindetuin /  www.callistus.nl

Locatie

Botanische Tuin
St. Hubertuslaan 74
Kerkrade, Limburg 6467 CK Nederland
+ Google Maps