Deel dit:
Share

Laat je leiden door de betrouwbare kaarten van de Topografische Dienst Kadaster in samenwerking met On Track, met nauwkeurige weergave van de verschillende types wegen, bossen, weilanden, waterlopen, dijken en nog veel meer. Een must voor elke fietsliefhebber!

– Tochten plannen op gedetailleerde topografische kaarten van het Kadaster op schaal 1:50 000.
– Klik start- en eindpunt aan en het programma berekent automatisch een fietsroute langs rustige wegen en kleine paden.
– Digitale kaart met tal van mogelijkheden: in- en uitzoomen op de kaart, snel locaties opzoeken, routes tekenen, je eigen fietskaart printen, routes exporteren naar je Garmin gps en nog veel meer.
– Op de kaart vind je ook de officiële fietsknooppunten, 15 reeds uitgestippelde fietsroutes van On Track, 200 bezienswaardigheden én de beste overnachtingsadressen.

Minimum systeemvereisten: PC met dvd-rom-speler Processor: Pentium IV 1,3 GHz 2 Gb intern geheugen (RAM) 1,5 Gb vrije schijfruimte op de harde schijf voor installatie van het programma Beeldscherm: 1024×768, minstens 16-bit kleuren Besturingssysteem: XP, Vista en Windows 7 USB- of seriële poort voor verbinding met GPS Internetverbinding vereist voor productactivering (eenmalig) Compatibiliteit met GPS: kijk op www.ontrack.nl/routedvd voor de lijst met geschikte gps-toestellen van Garmin.

Koop bij bol.com

Spread the word. Share this post!