Joep Conjaerts + Harold K met ‘EXPATS’ in Theater Landgraaf

Terug Google Maps

Logo Theater LandgraafZaterdag 26 mei 2018
Joep Conjaerts + Harold K
‘EXPATS’
Luistermuziek

aanvang: 20.00 uur
entree: € 10.00

Joep Conjaerts en Harold K ontmoetten elkaar voor het eerst op een huiskamerconcert in 2014. Direct zien ze de overeenkomsten: beiden zijn Limburgse ‘expats’ wonend in respectievelijk Antwerpen en Amsterdam, beiden schrijven ze liedjes. Zowel in het Nederlands als in het Limburgs dialect.

Joep is afkomstig uit Landgraaf, maar woont al meer dan tien jaar in België. Hier volgde hij de opleiding Kleinkunst aan het Antwerpse Herman Teirlinck Instituut. In zijn muziek schemeren invloeden door van Spinvis, Eels, Bob Dylan en Brel. Zijn nummers snijden en ontroeren, bijten en troosten. Met humor als steeds aanwezige ondertoon. Live smeedt hij zijn songs met behulp van een loop station, met liefde voor het rafelige randje.

Harold K groeide op als Harold Konickx in Susteren. Zijn liedjes zijn pakkende short stories. Hij zingt vanuit hart en ziel en zit de luisteraar dicht op de huid. Voor inspiratie delft hij in de onuitputtelijke goudmijn van de Amerikaanse folk en blues. Als troubadour pur sang vertelt Harold zijn ongepolijste verhalen met humor en empathie.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Theater Landgraaf

Kerkberg 4
6374 ES Landgraaf

Tel.: 045-5310929
E-mail.: info@theaterlandgraaf.nl

www.theaterlandgraaf.nl

Meer foto's

  • Harold K fotografe Anne SmeetsVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed