Laden Evenementen

Odd Kunstroute Venlo

26 mei @ 11:00 - 18:00

Deel dit:
Share

De Odd kunstrouteVenlo kan weer doorgaan! De organisatie van de Odd Kunstroute Venlo komt weer vól op stoom.

Het vaste organisatieteam bestaande uit Yvonne Rooding, Anja van Rijen, Jan Klop, Arjen Markenstein, galerie Wilms en Ruud Simons zorgt er voor dat u dit jaar met Hemelvaart op donderdag 26 mei de jaarlijkse kunstroute weer kunt bezoeken.
Het ‘vreemdgaan’ in 2019 met de drukbezochte groepSexpositie in het voormalig pand museum van Bommel van Dam onder de titel ‘Odd gaat vreemd’ werd hard afgestraft… Er kwam een virus. Twee jaar lang kon er geen Odd kunstroute georganiseerd worden.
Maar… een variant, het kunstvirus waard weer rond! Bij dít virus geen beperkende maatregelen, geen testen voor toegang. De deuren van de ateliers, de musea en galeries in de omgeving van Venlo staan wijd voor u open.
Op meerdere locaties vertellen de kunstenaars over hun passie met kunst.
Ga in gesprek met de makers en kom alles te weten over de gedrevenheid, het verhaal en de techniek. Ontdek in de persoonlijke ontmoeting wat je op het internet niet vindt!

De route toont een gevarieerd beeld van schilderkunst, keramiek, sculpturen, glaskunst, fotografie, collages en design.

Het streven om elke keer weer enkele nieuwe deelnemers in de route op te nemen is de organisatoren ook dit jaar weer gelukt.
Alle informatie over de deelnemers vindt u op de site www.oddkunstroutevenlo.nl De locaties zullen natuurlijk weer gemarkeerd zijn door de vertrouwde oranje fietsen en banners.

Tot ziens op donderdag 26 mei!

Gegevens

Datum:
26 mei
Tijd:
11:00 - 18:00
Evenement Categorieën:
, , ,