Zomeropera ‘Sommer in Wien’

Terug Google Maps

Klassiek zomeravondconcert op vrijdag 6 juli bij Kasteel Arcen. Het Habsburgs Strauss Orkest o.l.v. Jeroen Weierink met Wilma Bierens (sopraan) en Sef Thissen (bariton) en dansers van het Charkov Staats Ballet brengen hoogtepunten van de grootmeesters van de Weense operette. Een muzikaal programma voor jong en oud met hoogtepunten van de grootmeesters van de Weense operette zal deze zomer een feest der herkenning zijn.

Dit geheel vernieuwde programma met pareltjes uit het operette-repertoire wordt door het 35 koppige virtuoze Habsburgs Strauss Orkest, de ‘ongekroonde koningin van de Nederlandse operette’ sopraan Wilma Bierens en bariton Sef Thissen vol glans vertolkt. Het gouden repertoire van o.a. Strauss en Lehár is rijkelijk vertegenwoordigd. Het thema Gold und Silber (doelende op de twee belangrijkste operetteperiodes) worden met Kasteel Arcen als decor en door een prachtige belichting visueel gemaakt. De dansers van het Charkov Staats Ballet zorgen voor een briljante operettebeleving. De muzikale leiding is in handen van maestro Jeroen Weierink.

LET OP: reguliere entreetickets voor Kasteeltuinen Arcen zijn niet geldig.

Share
Meer informatieVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed