Zomerconcert 2019 Showorkest Harmonie Fortissimo

Google Maps

Op 23 juni is het weer zover: Het inmiddels traditionele en welbekende zomerconcert van Showorkest Harmonie Fortissimo in Openluchttheater de Doolhof in Tegelen.

Dit mooie concert aan het begin van de zomer en van de zomervakantie heeft elk jaar weer wat verrassends in petto. Zo hebben de afgelopen jaren een groep musicaltalenten, a capella-groep Quintella, een schlagerduo en Frans Pollux opgetreden.

Volop variatie dus en dit jaar voegen we daar met de talentvolle mezzo-sopraan Nienke Nasserian en de band Zjwartbroëed weer geheel andere genres aan toe!

Nienke Nasserian is een bekend gezicht in Venlo en omstreken. Opgegroeid in de omgeving met Afrikaanse roots heeft ze onder andere een muzikale theatertour gedaan, genaamd Masai, die ook in de Maaspoort te zien is geweest. Deze voorstelling gaat over haar band met haar vader, stamhoofd van de Masai, en haar grote familie.
Onder de naam Nienke & friends draagt ze bovendien de Masaikinderen in Kenia een warm hart toe met een fundraising in Domani. In juni zal ze met het prachtige orkest van Fortissimo samen optreden in De Doolhof en dat belooft een mooi spektakel te worden!

De band Zjwartbroëed is vooral bekend vanuit de Vastelaovend. Zij steken nummers met veel gevoel in een authentiek jasje en brengen zo het geluid en gevoel van vroeger weer een beetje terug. De samenwerking met Fortissimo tijdens de Vastelaoveskonzerte van 2017 is zo goed bevallen, dat ze samen met het orkest ook nu oude tijden zullen doen herleven met verrassende nummers en medleys uit vervlogen tijden!

Uiteraard zullen het orkest en de slagwerkgroep van Fortissimo in eigen stijl nummers toevoegen die afwisselend swingend of klassiek zijn, of die juist een moment van muzikaliteit en ontroering met zich meebrengen.
Laat u dus vooral verrassen door dit mooie zomerconcert op een prachtige zondagmiddag.

Het zomerconcert vindt plaats op zondag 23 juni om 14.00 uur in Openluchttheater de Doolhof in Tegelen. Kaarten in de vrije verkoop € 17,50 (exclusief €1,- reserveringskosten) zijn verkrijgbaar via de website www.fortissimo-venlo.nl en bij het vvv-kantoor in Venlo.
ook is er een mogelijkheid aan de kassa van de Doolhof op 23 juni om kaarten te kopen.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Openluchttheater de Doolhof

De Drink 60
5932 CP Tegelen

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed