Zomer in Kasteelpark Born

Google Maps
Share

Het is volop zomer in het Kasteelpark. De grote landschildpadden genieten van het zomerzonnetje en de herten liggen liever lekker lui in de schaduw van de bomen. De jonge zwanen zwemmen in het kroos en de wallaby’s steken hun kopjes uit de buidel. De stoere bateleur houdt iedere bezoeker goed in de gaten. Ziet hij jou deze zomer ook in het Kasteelpark?

Hier zit een luchtje aan!!
Kom van 1 juli t/m 31 augustus 2021 een frisse neus halen in het Kasteelpark en haal je neus niet op voor de megaspeurtocht rondom het thema Geur. Neem een paspoort mee bij de kassa en volg de looproute. Kijk verder dan je neus lang is en leer hoe je geuren kunt ruiken, maar ook dat sommige dingen (met opzet) geurloos zijn. Geuren kunnen ons waarschuwen, maar ook fijne herinneringen losmaken. Dieren kunnen vaak beter ruiken dan wij. Daar maakt de mens dankbaar gebruik van bij bijvoorbeeld het opsporen van drugs in bagage op het vliegveld, maar ook door het inzetten van Herorats. Weet jij welke neus bij welk dier hoort en hoe de poep van een ezel of een papegaai eruit ziet? Doe je stinkende best om alle vragen te beantwoorden! Vergeet ook niet om de poepfeitjes op het toilet te lezen en een stinkie-selfie van jezelf te maken.

Openingstijden
Kasteelpark Born is dagelijks geopend van 10 tot 18 uur. De entree bedraagt
€ 7,00 voor kinderen, € 9,50 voor volwassenen en € 8,50 voor 65+. Koop uw tickets voorafgaande aan uw bezoek via onze website. Dit geldt ook voor jaarkaarthouders.

Jaarkaart
Een bezoek aan Kasteelpark Born is genieten voor jong en oud. Met een jaarkaart kunt u regelmatig ons mooie park bezoeken. Kinderen betalen € 21,00 en volwassenen € 28,50. Het aanvragen of verlengen van een jaarkaart regelt u bij voorkeur ook via onze website.

Meer informatie

Contactgegevens

Kasteelpark Born

Kasteelpark 38
6121 XK Born

www.kasteelparkborn.nl


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed