Zandcarving

Google Maps
Share

carvingZandsculpturen zijn dé blikvangers op elk evenement. In korte tijd bouwt ons team van  professionele zandkunstenaars de meest fantastische beelden van zand. Check ook eens onze workshops!

Live demonstratie Zandcarving
Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een zandsculpturen activiteit verzorgen voor de duur van een dagdeel t/m enkele weken. Van enkele emmers tot vrachtwagens vol zand. Uw wensen en budget vormen de basis waarmee ons team creatief aan de slag gaat. Zandcarving.nl is gespecialiseerd in kleinschalige projecten en grootschalige evenementen, zowel voor één dag als voor meerdere maanden.

Met zandsculpturen krijgt u zeer veel waar voor uw geld, want het hele traject is de moeite waard. Het begint bij het “compacten” van het zand in speciale bekistingen. Daarna volgt het carven zelf, een lust voor het oog, zo bewijzen de vele toeschouwers. Aansluitend kunt u nog weken en zelfs maanden genieten van het resultaat.

Lees verder…

zandsculptuur-demo

Workshop Zandsculpturen
Zandcarving biedt diverse zandsculpturen workshops aan van individueel tot teambuilding activiteiten, van lowbudget tot uitgebreide programma’s. Alle workshops worden begeleid door professionele zandcarvers.

In goed overleg kunnen we de programma’s aanpassen aan uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan workshops met vrije in- en uitstroom tijdens festivals en grote bedrijfsevenementen. Onze workshops worden professioneel verzorgd, en hebben een hoge fun factor.

Lees verder…

Carving.nl, sculpting company
Ons professionele Carving team creëert dagelijks de mooiste sculpturen in ijs, zand, mergel en hout. Dat doen wij in ons atelier of op locatie in Nederland, België en Duitsland. Met deze 4 disciplines in huis leveren wij een compleet aanbod sculpturen, live demonstraties, ijsbarren en veel meer…

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website. Wilt u meer informatie over ons aanbod, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Meer informatie

Contactgegevens

Carving.nl

De Steeg 30
6333 AP Schimmert

Tel.: +31 (0)45 524 34 01
E-mail.: info@carving.nl

www.carving.nl


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed