Yogaplace houdt Open Dag

Google Maps

Yogaplace dé Yogaschool in Limburg, sinds 2006, houdt 13e jaar Open Dag.
Speciaal een heel weekend alle deuren open om kennis te maken
Op vier locaties in Zuid- en Midden Limburg in het weekend van 19 en 20 januari 2019

Januari, het begin van het nieuwe jaar, een perfect moment om lichaam en geest in balans te brengen en met yoga te starten.

Yogaplace, dé yogaschool van Zuid-Limburg met zo’n 800 leden, 24 docenten, bestaat in 2019 maar liefst 13 jaar. Zoals elk jaar organiseert deze yogaschool in januari haar open dagen om vrijblijvend kennis te maken met de school, de gekwalificeerde yogaleraren en te proeven van het grote lesaanbod.

Locatie Sittard en Urmond houden open dag op zaterdag 19 januari. Locatie Maastricht en Roermond zijn op zondag 20 januari te bezoeken.

Tussen 11 uur en 16 uur zijn er elk uur demonstraties en workshops van het gevarieerde aanbod waaronder de dynamische en rustige vormen van yoga met een focus op beweging en adem; Ashtanga yoga, easyflow yoga, yin yoga, mediatie. Ook kun je informatie ontvangen over de beginnerscursussen, docenten opleidingen, maar ook de massagemogelijkheden, yogatherapie, privé sessies en nog veel meer. Je kunt komen kijken of meedoen en kort ervaren hoe een yogales bij Yogaplace verloopt.

Wie zich inschrijft op deze open dagen betaalt geen inschrijvingskosten à €25,-.
Tevens is er een leuke win-actie deze dag en kun je onder het genot van een lekker kopje kruidenthee en een gezonde snack proeven van de sfeer en praten met onze gekwalificeerde yoga-docenten die je graag adviseren over de juiste leskeuze en abonnementsvorm.

Yogaplace nodigt iedereen uit met een interesse in yoga om langs te komen bij een van onze studio’s  tijdens het open dagen weekend. Kom vrijblijvend en ervaar! Neem vrienden en familie mee, gemakkelijke kleding en een ‘open mind’.

Een fijn team van hartelijke yogadocenten staan voor je klaar!

Datum: Yogaplace Sittard en Urmond 19 januari | Yogaplace Maastricht en Roermond 20 januari 2019 | Tijdstip: 11.00u. – 16.00u.

Share
Meer informatie

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed