Wort trifft Musik: Thekla Carola Wied & Stanley Schätzke

Google Maps

16.11.2019, 18:00 uur
Stormachtige tijden’

Ballsaal im Alten Kurhaus
Komphausbadstr.19
52062 Aachen

Thekla Carola Wied, een van Duitslands meest bekende en geliefde TV persoonlijkheden, neemt je in de prachtige grandeur ambiance van de Barokke Ballsaal mee op een spannende en opwindende tijdreis die het verleden subtiel met het heden verbindt. Van Tucholsky en Kästner over Wolf Biermann, Günter Grass en Dieter Hüsch tot Martin Suter. Thekla Carola Wied vertelt het met humor, ironie en heldere, duidelijke taal. Pianist Stanley Schätzke highlight de recitatie van Thekla Carola Wied met virtuoos pianospel.

Thekla Carola Wied is de aangewezen persoon voor ‘stormachtige tijden’. Al ze terugkijkt op haar eigen leven kan zelf immers ook terugblikken op een ‘ziemlich buntes Leben’. De even charismatische als innemende Berlijnse, die, kende haar grote doorbraak in de jaren tachtig met de ZDF serie ‘Ich heirate eine Familie’. Daarna groeide publiekslieveling Thekla Carola Wied  uit tot een niet weg te denken TV-star. De grande dame had het overigens nooit zo staan op publieke optredens en rode tapijten. Thekla Carola Wied  die sinds vele jaren in München woont probeerde ook haar privé leven altijd uit de publiciteit te houden.

Tickets voor Wort trifft Musik met Thekla Carola Wied& Stanley Schätzke kosten in de voorverkoop 25 euro en aan de avondkassa op 16 november 30 euro. Indien nog beschikbaar want de tickets zullen naar verwachting als zoete broodjes over de toonbank gaan. Meer informatie http://www.altes-kurhaus-aachen.de/veranstaltung.

Tickets zijn naast de bekende voorverkoopadressen ook te verkrijgen via Kulturbetrieb der Stadt Aachen: tel: 0049-241 432-4909 of e-mail: kulturservice@mail.aachen.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Ballsaal im Alten Kurhaus

Komphausbadstrasse19
Aachen

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed