Workshops fotografie en mindfulness in de natuur

Google Maps

Het Nationaal Park De Groote Peel inspireert niet alleen wandelaars. Ook voor workshops biedt de Peelnatuur een inspirerend decor. Fotograaf Nando Harmsen geeft er workshops fotografie. Hij laat zien hoe je prachtige foto’s kunt maken op verschillende tijdstippen van de dag. Marjo van Ginderen biedt in de rust van De Pelen workshops mindfulness. Deze workshops starten bij het Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospel.

Drie verschillende workshops fotografie
Ga op pad met fotograaf Nando Harmsen en ervaar én fotografeer Nationaal Park De Groote Peel. Je maakt kennis met het gebied in verschillende seizoenen en op verschillende momenten van de dag. Elke workshop heeft dus een ander thema. Een workshop bestaat uit een stukje theorie en veel praktijk. Iedere deelnemer ontvangt een uitgebreid e-book waarin de aspecten van het fotograferen aan bod komen, in eenvoudige duidelijke woorden. Dit e-book is een goede voorbereiding voor de workshop en biedt een handig naslagwerk voor later.

Er zijn drie workshops, telkens op een ander moment van de dag en een ander thema: De eerste workshop is op zaterdag 9 maart om 19.30 uur met als thema: ‘landschap in het duister’.

De andere workshops zijn: ‘voor dag en dauw’ op zaterdag 7 september om 6.00 uur en ‘aan het eind van de dag’ op zaterdag 23 november om 14.30 uur. Elke workshop duurt ongeveer vier uur. Voor informatie, deelnamekosten en reserveren: www.staatsbosbeheer.nl/natuurfotografiepelen Voor meer informatie over Nando Harmsen: www.nandoonline.nl

Vervolgworkshop mindfulness
Op zaterdag 30 maart geeft Marjo van Ginderen van Flowtime een vervolgworkshop mindfulness in Buitencentrum De Pelen. Deze training is voor mensen die al kennis hebben gemaakt met mindfulness en herhaling of verdieping zoeken. Een mindfulness training helpt vaak om bewuster in het leven te staan en dichter bij jezelf te blijven, minder afhankelijk te zijn van de omstandigheden om je heen. Helaas komt het voor dat, door de waan van de dag, mindfulness wat op de achtergrond raakt. Een vervolgworkshop kan dan inspireren en verfrissen om weer meer vanuit verbinding met jezelf en met je omgeving te leven. Heb je een cursus of workshop gevolgd en wil je deze tools weer graag wat opfrissen en verdiepen? Zodat je weer verfrissend naar het dagelijks leven en naar jezelf kunt kijken. En aanvullende oefeningen ervaren? Geef je dan op voor deze workshop mindfulness 2.0 in De Groote Peel. Meer informatie:  www.staatsbosbeheer.nl/mindfulnessgrootepeel

Het voordeel van een workshop bij De Pelen is dat je aanvullend nog een heerlijke wandeling in het Nationaal Park De Groote Peel kunt maken. Dubbel genieten dus!

Foto: ©NandoHarmsen

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Buitencentrum de Pelen

Moostdijk 15
Ospel

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed