Workshopaanbod Music & Business Limburgse popmuzikanten

Google Maps

Vanaf 2018 biedt Pop in Limburg een zesdelige workshopserie aan voor muzikanten (bands, singer-songwriters, dj’s, producers en rappers) uit Limburg. Verspreid over het jaar worden verschillende workshops georganiseerd op diverse locaties in de provincie.

Elke workshop heeft een eigen thema en per workshop zijn minimaal drie professionals uit de Nederlandse en/of Belgische muziekindustrie aanwezig om te vertellen hoe muzikanten serieus aan de weg kunnen timmeren met hun muziek. Muzikanten uit de hele provincie kunnen zich gratis inschrijven voor de workshops via de website www.popinlimburg.nl.

De workshopreeks Music & Business biedt muzikanten de mogelijkheid om nieuwe kennis en ervaring op te doen. Verder is het voor muzikanten de perfecte gelegenheid om hun netwerk uit te breiden en om kennis te maken en/of bij te kletsen met collega-muzikanten uit de popsector. Op deze manier investeert Pop in Limburg in talentontwikkeling en community building onder Limburgse muzikanten. De workshops vinden plaats op zondagen tussen 13.30 en 17.00 uur en zijn gratis toegankelijk voor alle popmuzikanten, jong en oud, uit de provincie Limburg.

De workshops
Zondag 29 april 2018 | Sessie #2: Je muziek opnemen
Zondag 24 juni 2018 | Sessie #3: Hoe release ik mijn muziek?
Zondag 26 augustus 2018 | Sessie #4: Hoe promoot ik mijn act/ muziek?
Zondag 28 oktober 2018   | Sessie #5: Hoe manage ik mijn act?
Zondag 16 december 2018 |Sessie #6: Meet Your Scene

Inschrijven
Voor muzikanten is het vanaf nu mogelijk zich in te schrijven voor de reeds geplande workshops. Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven is te vinden op www.popinlimburg.nl/projecten/music-business. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 2 dagen voorafgaand aan een workshop en per workshop wordt gekeken naar het beschikbare aantal plaatsen.

Foto zakelijke coachingsdag Nu of Nooit (Foto door: René Bradwolff)     

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Muziekgieterij


Maastricht

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed