Workshop Stokpaardrijden

Terug Google Maps

Binnenkort kun je met behulp van een stokpaard kennismaken met de verschillende diciplines van de paardensport. Jeugdvereniging de Meulewiekers start volgend seizoen een groep: Stokpaardrijden.

Onder begeleiding van een paar ervaren amazones krijgen de deelnemers les in dressuur, springen en de kuur op muziek. Natuurlijk mag een buitenrit ook niet ontbreken. Dit alles op een stokpaard(je).

Maar er gebeurt nog veel meer. Zo wordt er geknutseld of kijken we een film met als thema: paard.  En als klap op de vuurpijl komt er af en toe ook nog een echt paard voorbij die de jeugd mag verzorgen. Kortom een paardenclub voor echte paardengekken.

Om jullie een beeld te geven van deze ludieke nieuwe groep organiseert de Meulewiekers een workshop Stokpaardrijden. Tijdens deze workshop geven we uitleg over wat we allemaal gaan doen en mag iedereen natuurlijk gezellig meedoen.

De workshop wordt gehouden op zaterdag 26 mei tussen 12.00 & 14.00 uur en is helemaal gratis. Het gebeurt allemaal bij Jv De Meulewiekers aan de Hulsterweg 7 in Venlo.
Voor een stokpaard hoef je niet te zorgen. Die knutselen we natuurlijk zelf.

Dus tot ziens bij Stokpaardclub de Veule (beej de Meule)! Jullie zijn allemaal van harte welkom!

 

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Beej de Meule

Hulsterweg 7
5912 PL Venlo

E-mail.: stokpaardclubdeveule@gmail.com

www.meulewiekers.net

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed