Woonboulevard Heerlen inspireert

Google Maps

Zoveel moois op het gebied van wonen vind je nergens. Woonboulevard Heerlen is met meer dan 120.000 m2 en maar liefst 50 speciaalzaken de grootste woonboulevard van Europa. En alleen daarom al een bezoek waard.

Gezellig woonwinkelen en inspiratie opdoen staan voorop. Op Woonboulevard Heerlen vind je niet alleen meubelzaken en woonwarenhuizen, maar ook een groot tuincentrum en diverse keuken- en badkamerzaken. En ook voor de leukste spullen voor baby’s, kinderen en je geliefde huisdieren kun je terecht op de woonboulevard. Daarnaast is IKEA vertegenwoordigd met een grote vestiging voor eindeloos winkelplezier. Shoppen op de momenten dat het jou uitkomt, want Woonboulevard Heerlen is zeven dagen per week open. Moe van al dat moois? Rust uit in een van de sfeervolle eetgelegenheden op de woonboulevard. Zo maak je er een compleet en vooral ook gezellig dagje uit van.

Slenter langs de diverse woonwinkels en je zult zeker allerlei ideeën opdoen voor je interieur. Kom je er zelf niet uit dan kun je nog altijd de hulp van de professional inschakelen. Als service biedt Woonboulevard Heerlen diverse interieuractiviteiten aan, denk aan workshops, interieuradvies of tuinadvies.

Kijk op woonboulevardheerlen.nl voor de mogelijkheden en data en laat je inspireren.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Woonboulevard Heerlen

In de Cramer
6401 DM Heerlen

www.woonboulevardheerlen.nl

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed