Winteropening SnowWorld Landgraaf

Terug Google Maps

Op 13 en 14 oktober is het weer tijd voor de Winteropening bij SnowWorld Landgraaf, waarbij het aankomende winterseizoen feestelijk wordt gevierd! Jong of oud, beginner of gevorderd, voor iedereen is er wat te doen.

NIEUW: dit jaar hebben we een stempelkaart voor €12,50 met maar liefst 8 super toffe activiteiten waarmee je heel SnowWorld beleeft binnen 1 dag! Sneak peak: één van deze 8 activiteiten is een proefles skiën of snowboarden of 1 uur vrij skiën of snowboarden, inclusief materiaal. De overige 7 activiteiten blijven nog even een verrassing, maar deze zullen binnenkort één voor één bekend worden gemaakt op Facebook. We’ll keep you posted!

KORTING: Boek een ski- of snowboardcursus op locatie tijdens de Winteropening en ontvang 10% korting!

PARTNERS: Tijdens de Winteropening staan er ook verschillende stands van wintersportmerken en kan je een wintersport-ouftift met hoge kortingen shoppen tijdens de magazijnverkoop van Duijvestein Wintersport. Benieuwd naar de rest van de partners en de bijbehorende activiteiten en kortingen? Houd dan ook onze Facebookpagina in de gaten.

WIN: Tijdens de Winteropening maak je kans op mooie prijzen zoals een skipas voor Zillertal Arena of Saas-Fee voor 2 personen!

KIDS: Voor de kids zijn er nog gratis extra activiteiten. Er is een springkussen, een kleurwedstrijd en de kids kunnen geschminkt worden. Om het af te toppen krijgen de kinderen ook nog een gratis suikerspin. Komen jullie ook?

Share
Meer informatieVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed