Winandus Markt Catsop

Terug Google Maps

Op zondag 9 september 2018 is het sfeervolle Catsop tussen 10.00 en 17.00 uur het decor voor de vernieuwde editie van de Winandus Markt Catsop.

Na acht succesvolle edities als Winandus Kunst & Antiekmarkt Catsop gaat de markt van 2018 verder met een nieuw creatief concept onder de naam Winandus Markt Catsop. Als bezoeker struin je langs stands met kunst in alle vormen, bekijk je demonstraties van kunstenaars en kun je zelfs meedoen aan creatieve workshops!

De markt met de ‘Place du Tetre’ uitstraling speelt zich af rondom het plein Op de Dries, de Daalstraat en de sfeervolle binnenplaatsen van de boerderijen. Op het Catsopse parcours zijn er stands met de inmiddels bekende kwaliteit en diversiteit aan kunst. Ook zullen enkele kunstenaars hun werkwijze demonstreren. Daarnaast zijn er vier creatieve workshops waar elke bezoeker aan kan deelnemen. Of je nu 14 of 94 bent, een chique dame of een stoere heer, groot of klein, er zit zeker een workshop bij die jou aanspreekt! Klim in de pen en leer hoe handlettering werkt, maak een ring van echt zilver, leer hoe je een cajon bespeelt (slagwerkinstrument) of doe mee aan de stoere Urban Art workshop.

Verder wordt de kunstmarkt opgeluisterd door diverse ensembles, bands en muzikaal spektakel. Even uitrusten van wat er allemaal te zien en te doen is? Op de weide bij ijsboerderij Maas is er een keur aan lekkere hapjes en drankjes.

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Winandus Markt Catsop

Op de Dries
Catsop

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed